Menu
Your Cart

Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл

Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл
Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл
Ново Не е в наличност
Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл
Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл
Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл
 • Наличност: Не е в наличност
 • Модел: Can-C Cataract Eye Drops 2X5 ml
Видян от: 41536
69.90 лв.
Без данък: 69.90 лв.

Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл помагат за възстановяване на доброто зрение.Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл

 • 100% натурален продукт
 • Одобрен от IVP
 • Ефективен и напълно безопасен за здрави очи
 • Подобрява функциите на роговицата
 • 100% чист N-ацетилкарнозин
 • При сухота в очите
 • Подходящ за хора работещи на компютър
 • При нарушения в лещата на окото
 • Срещу очни възпаления
 • Помага при замъглено зрение
 • Cataract Eye Drops 2X5 ml е на топ страхотна от Can-C

Какво знаем за Капки против Катаракта?

Капки за Очи против Катаракта от Can-C на топ цена могат да се използват както профилактично, така и за подобряване състояние като катаракта. Това е възможно благодарение на съставката N-ацетилкарнозин, която присъства в състава на продукта. Това природно съединение е антиоксидант, което го прави перфектна защита от оксидативни процеси както в течната среда на окото, така и в липидните тъкани. N-ацетилкарнозин се използва за различни заболявания на очите. Някои от тях включват възпаление, старческа катаракта, глаукома, заболяване на роговицата и дегенерация на ретината. 
Действията на Cataract Eye Drops 2X5 ml се доказват чрез изследвания, направени в Русия.

Can-C Капки за Очи против Катаракта на хит цена подобряват фокуса на зрението и яснотата му.Продължителността им била от 6 до 24 месеца. В изследванията са участвали близо 50 доброволци на възраст средно 65 години. В следващата половин година се наблюдавали подобрения при 41.5% до 100% от случаите като този положителен резултат продължил около две години. Изследвания били направени в Европа и в Китай.

Как действа Капки за Очи против Катаракта течни?

Капки за Очи против Катаракта имат способността да помогнат, когато е увренето покритието на окото и при лезии. Те понижават вътрешното налягане, което предотварява глаукома и заболяване на ретината. Капките изграждат антиоксидативен щит около окото като по този начин го предпазват от всякакви проблеми.
Благодарение на съставката Л-карнозин в капките, ползите от продукта започват да се усещат още след първия месец. Те успешно забавят или намалят развитието на сенилна катаракта и старeещо око. Тази невероятна формула на Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл на уникална цена е разработена от д-р Бабижаев.

Д-р Бабижаев е руски учен, който начело с екипа си разработили тази формула за максимални резултати против старческа катаракта. Те установили, че това е възможно, защото е включена уникалната форма на Канрозин. N-ацетилкарнозин е уникалният естествен антиоксидант способен да постигне забележителни резултати в полза на очите в рамките на няколко месеца.

Капките Cataract Eye Drops 2X5 мл  могат да се използват като лубрикант или да бъдат прилагани при чувствителност към светлинаи или за подобряване възприемането на различни цветове. Това, което отличава капките на Can- C от останалите на пазара е, че те имат свидетелство за одобрение на опаковката от IVP. Това означава, че формулата е тествана за качество и безопасност и може да бъде Can-C Капки за Очи против Катаракта на топ цена помагат срещу катаракта и възпрепятства нейното развитиеизползвана продължителн време без да наруши или влоши състоянието на очите. Това не е единствената причина да изберете Капки за Очи против Катаракта на достъпна цена. Капките са един невероятен продукт, който може да предотврати хирургическа намеса, катаракта и стареенето на окото. Продуктът също така съдържа NAC- можен антиоксидант и анти-ейдж агент, който премахва натрупването на свободни радикали. Свободните радикали са основните причинители на стареене, тъй като увреждат тъкани и стават основната причина за появата на катаракта.

NAC успява да поправи тези увреждания причинени от свободните радикали. Надавянето по естествен начин на нужното количество карнозин в тялото обаче се оказва сложна задача. Естествените ензими в тялото и очите реагират отрицателно при появата му и го „атакуват“. По този начин се намаля ефектът и силата му в борбата срещи радикалите. Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл и формулата на N-ацетилкарнозин  в състава му обаче са изградени да са силно резистентни съм такива реакции. Тяхното действие се активира бавно и се освобождава постепенно. Това помага в окото да попадне нужното количество карнозин, за да се справи с проблемите с очите.
Друга важна полза от капките е борбата им с вредата на UV-лъчите от слънцето. Те намалят нежеланите ефекти от ултравиолетовите лъчи и предпазват окото от дегенерация. 

Още ползи от използването на Cataract Eye Drops:

Can-C Капки за Очи помагат срещу възпаление на очите и глаукома.Друго проучване, направено отново в Русия, е доказало, че капките Cataract Eye Drops се справят успешно с умората в очите и помагат да се увеличи ясното зрение. Участниците в изследването били на възраст 48-60 години и съобщават, че капките имали облекчаващо действие върху очите им. Уникалната формула на Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл също така помага при състояния като:

 • Излишно напрежение в очите
 • Замъглено виждане
 • Заболяване на ретината
 • Сухота в очите
 • Увреждане на роговицата
 • Възпаления на зрителните органи
 • Глаукома
 • Захарен диабет или други болести, които влиаят зле на очите
 • Проблеми с фокусирането
 • Проблеми при използването на контактни лещи

Начин на употреба: 

С профилактична цел: По 2 капки и в двете очи веднъж дневно
При вече възникнало заболяване: Два пъти на ден по 2 капки за подобряване на състоянието.

Дозировка: 4 капки

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.
** Daily Value не е установено.

Състав: глицерин (1%), карбоксиметил целулоза (0.3%), бензилов алкохол (0.3%), N-ацетилкарнозин (1%), калиев бикарбонат, борна киселина.
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
  Лош Добър

  България - 4.90 лв

  Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

  Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

  Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

  Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

  Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

  За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

  Този сайт използва бисквитки.
  Viber