Menu
Your Cart

Паркинсон

Болестта на Паркинсон е прогресиращо състояние. То включва постепенна загуба на нервни клетки в една част от мозъка, която води до затруднено контролиране на движенията както и до други симптоми, които не са свързани с движенията.
Като хронично и прогресиращо заболяване на мозъка, тази болест най-често засяга хората над 60 годишна възраст. Това състояние може да се влошава с прогресирането на болестта. Симптомите на болестта засягат контрола на движенията, както и други сфери като - настроение, сън и мисловна дейност. Причината за загубата на нервни клетки не е известна още, но се смята, че включва комбинация от генетични фактори, фактори на околната среда и стареенето. Много изследователи смятат, че свободни радикали могат да играят роля в унищожаване на някои от тези нервни клетки. Натуралните  добавки, които подпомагат намаляването на симптомите, включват CDP Choline ( Citi Coline)  и CoQ10.

Коензим Q-10 400 мг 45 капсули | Puremark Naturals
Ново Безплатна доставка
Марка: Puremark Naturals Модел: Co Q-10 400 mg 45 veggie caps | Puremark Naturals
Co Q-10 400 mg 45 veggie caps | Puremark NaturalsСъс силно антиоксидантно свойство Увеличава имунната защита Заздравява кожата и косата Грижи се за здравето на ноктите Коензим Q10 на капсули е добавка на супер цена, която спомага за правилната функция на нервната системаКакво пр..
74.00 лв.
Без данък:74.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки.