Menu
Your Cart

Витамин Б17 500 мг 60 капсули | PDM Pharmaceuticals

Витамин Б17 500 мг 60 капсули | PDM Pharmaceuticals
Ново Безплатна доставка
Витамин Б17 500 мг 60 капсули | PDM Pharmaceuticals
 • Наличност: В наличност
 • Марка: PDM Pharmaceuticals New Zealand
 • Модел: Ultra B17 Maximum Strength 500 mg 60 Capsules
 • SKU: PDM-781259
Видян от: 7967
99.00 лв.
Без данък: 99.00 лв.

Витамин Б17 500 мг 60 капсули | PDM Pharmaceuticals

 • За по-силна имунна защита
 • Има противораково действие
 • Витамин Б17 500 мг елиминира токсините
 • Капсулите подобряват енергията
 • Витамин Б17 капсули PDM Pharmaceuticals - невероятен продукт на изгодна цена

Какво знаем за Амигдалин (витамин В17)?

Веществото Амигдалин датира още от 1830 година. Тогава френски химици изолират това вещество от семената на горчивите бадеми. След това няколко години подред то се е приемало при различни заболявания и за предотвратяване на рак. Амигдалин (Витамин В17) има много добри свойства върху човешкия организъм.

Хранителната добавка Витамин Б17 500 мг 60 капсули от PDM Pharmaceuticals е нов продукт, който съдържа естествен амигдалин. Той е извлечен от кайсиевите ядки. Напълно естествен химиотерапевтичен продукт, който е достъпен за всички. Освен това Ultra B17 Maximum Strength 500 mg 60 caps е на наистина изгодна цена.

Това вещество може да минава през мембраните на клетките и по този начин достига по-висока вътреклетъчна концентрация. Всички ракови клетки са трофобласти. Това означава, че съдържат ензим, наречен бета-глюкозидаза, в изключително високи нива.

Как действа Vitamin B17 500 мг на марката PDM Pharmaceuticals?

Витамин В17 Есктра Силен 500 мг 60 капсули на изгодна цена има уникалното действие да елиминира мутиралите клетки в тялото. Не оказва вредно въздействие върху здравите клетки. Много препоръчван продукт за хора, които имат злокачествени образувания или онкологични заболявания. Действа изключително добре и върху имунната система на тялото, придава му повече енергия и сила. Създава чувство за жизненост и издръжливост. Vitamin B17 (амигдалин) 500 мг от PDM Pharmaceuticals може да подобри и еластичността на сърдечно-съдовата система. Подобрява нивата на кръвната захар.

Когато бъде приеман редовно, този уникален витамин може да увеличи имунната защита на тялото. Това от своя страна може да го предпази от поява на метастази след ремисия. Съставката амигдалин съдържа молекула, която се сблъсква със заразената клетка, и веществото се разпада на две молекули. Едната е циановодород (водороден цианид), а другата е бензилдехид.

При проведени изследвания е установено, че циановодородът е основната съставка, която успешно се справя с елиминирането на заразените ракови клетки в тялото. Но при повторни проведени проучвания пък се установява, че бензилдехидът е причинителят раковите клетки да бъдат елиминирани.

Направените проучвания напоследък, сочат че амигдалин (витамин б17) спада към витаминоподобните съединения. Това обаче по никакъв начин не понижава действието му, най-вече при подобряване на ракови състояния. В амигдалина се съдържа цианиден елемент, който помага за унищожаването и елиминирането на раковите клетки.

Витамин Б17 в пречистената си форма е известен още и като Леатрил. Той се прилага на инжекции или орално. Интересен факт обаче е, че много хора се хранят с храна, която е богата на витамин B17. Такива са жителите от долината Хунза. За тях кайсията е незаменима част от режима на хранене. Пролетта, когато кайсиевите дръвчета напъпват, те започват да консумират само сушени кайсии и вода.

Витамин B17 Maximum Strength 500 мг 60 капсули е хранителна добавка, която заздравява имунитета. 

Малко история за Амигдалина

Натурално вещество, което се намира в суровите семена и ядки на различни растения. Едни от тези растения са кайсиите. Те са най-разпространени, освен това може да се открие и в костилката на прасковата, детелината, сливата и не на последно място, в горчивия бадем. Амигдалинът може да се разпада в присъствието на няколко определени ензима. Това са: хидроген цианид, глюкоза и бензалдехид.

Амигдалин за първи път е използван като противораково вещество през 1845 год. в Русия, а през 1920 год. в САЩ. Още в самото начало той се е приемал орално, под формата на таблетка. Витамин B17 или амигдалин се използвал най-вече след направена лъче- или химиотерапия. Като цяло, изследванията за този така известен витамин стават през 80-те и 90-те години. Експерименталните лечения са се правили изключително внимателно и задълбочено.

През 1994 г. д-р Бинзел публикува резултати от лечение с леатрил на онко болни. Периодът на лечение е между 1974 год. и 1991 год. В какво се състои лечението?

Докторът комбинира перорален и венозен прием на веществото леатрил. Започва първо с венозно прилагане, като дозата е 3 мл, и постепенно се увеличава до 9 мл.

За да бъде активиран цианидът, е добре първо да се разградят молекулите на амигдалина. По този начин той се освобождава. Разграждането обаче може да стане само и единствено с помощта на бета-глюкозидазата. Това е ензим, който се намира в тялото на човек, но в по-малки количества. Бета-глюкозидаза съдържат и раковите клетки, които обаче са в по-големи количества (приблизително 100 пъти повече от нормалното). 

Бензалдехидът и цианидът са комбинация, която е произведена при разпад на амигдалин. Ефектът от тях като цяло повдига много въпроси за това как действа върху организма на човек. Опасен ли е? Дали двете вещества в комбинация се неутрализират в тялото?

Неутрализацията на цианида и бензалдехида се извършва от роданеза. Това е друг ензим, който се намира само в здравите клетки на човешкото тяло. Раковите клетки не съдържат този ензим. Това от своя страна ги прави уязвими пред комбинацията на другите 2 ензима.

Начин на употреба на Витамин Б17 500 мг 60 капсули:

  • Да се приема по 1 таблетка дневно.

Състав на Витамин Б17 на PDM Pharmaceuticals: 

50 капсули х 500 мг вегетариански капсули. 98% чистота на амигдалина (извлечен от кайсиеви ядки).

Витамин В17 съдържа цианид, глюкоза и бензалдехид, които вредят на раковите клетки. Цианидът се използва при лечение и профилактика на рака. Това се получава, когато се консумират редовно горчивите семена от плод с костилка или семена от други плодове. Като някои са: ябълка, бадем и кайсия. Другите източници на амигдалин са просото, покълналите бобови, както и лещата.

Други съставки: магнезиев стереат (за капсулата) и декстроза.

Важно: Витамин В17 е хранителна добавка и като такава не може да бъде заместител на здравословното и разнообразно хранене. Да не се превишаването препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на сухо и прохладно място.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
Този сайт използва бисквитки.