Menu
Your Cart

BioSil ch-OSA Advanced Collagen Generator 30 мл | Natural Factors

BioSil ch-OSA Advanced Collagen Generator 30 мл | Natural Factors

  • Подпомага здравината на костите
  • За здрави и гъвкави стави
  • Намалява фините линии и бръчкитe
  • Заздравява ноктите
  • Удебелява косъма и заздравява косата

Защо да изберем BioSil ch-OSA Advanced Collagen Generator на Natural Factors?

Колагенът е от съществено значение за красивата кожа, коса и нокти, както и за здравината на костите и ставите. Но след навършването на 21 години колагенът в тялото ни намалява с 1% годишно. До 30 години признаците стават видими. Учените в продължение на години са изследвали различни методи, чрез които човешкото тяло да придобие способността да обновява собствения си колаген.

И в крайна сметка Биосил успява да стигне до това забележително откритие чрез своя BioSil ch-OSA Advanced Collagen Generator 30 мл. Неговият капацитет за генериране на колаген със собствено ДНК превръща Биосил ch-OSA Advanced Collagen Generator в революционен продукт в областта на колагена. Благодарение на страхотната си формула BioSil ch-OSA Advanced Collagen Generator 30 мл на добра цена поддържа кожата, косата и ноктите в отлично състояние. А за да бъдат в топ форма кожата, косата и ноктите, са важни три основни протеина:

  • Колаген - изглажда кожата отвън, премахва и пречи на формирането на бръчки. В допълнение, колагенът е много важен за здрави кости и стави.
  • Кератин - това е протеинът, който изгражда космите на косата. Той придава дебелина, здравина и еластичност на косата Ви. Освен това кератинът придава здравина на Вашите нокти.
  • Еластин - този протеин дава способността на кожата Ви да се разтяга, след което да се връща в същото положение, предотвратявайки появата на фини линии и бръчки.

Какво представлява колагенът?

Колагенът е основният протеин в човешката съединителна тъкан. Неговата концентрация варира от 23% в костите на черепа, 50% в хрущялите, 64% в очната роговица до 74% в кожата. Той е главна съставна част на хрущялите, на сухожилията и на ставните връзки, както и на костите и зъбите. В комбинация с мекия кератин, осигурява здрава и еластична кожа.

Колагенът заздравява кръвоносните съдове и играе основна роля за развитието на тъканите. Характерно за колагена е, че той се възпроизвежда постоянно. С годините обаче този процес се затруднява и започва да отслабва.

Биосинтезът на колагена се забавя или изчезва напълно, което води до стареене на меките тъкани и костите - познато още като остеопороза. С напредване на възрастта дефицитът на колаген става все по-голям, кожата постепенно изсъхва и се набръчква, а еластичността ѝ намалява значително.

Препоръчителна доза: За кожа, коса, нокти и стави взимайте по 5 капки два пъти дневно. Добавяйте към половин чаша течност (за предпочитане сок) и пийте веднага. За кости взимайте по 6 капки веднъж на ден. Отново добавете към половин чаша течност и пийте на момента.

1 доза: 5 капки (около 0.25 мл)

Брой дози в опаковката: около 120

СъставСтойност
Силиций (Choline-Stabilized Orthosilicic Acid )5 мг
Холин100 мг

Други съставки: глицерол, пречистена вода.

Биосил ch-OSA Advanced Collagen Generator на Natural Factors на топ цена не съдържа соя, млечни продукти, яйца, царевица, пшеница, глутен, риба,миди, ядки и черупкови плодове.

Важно: Консултирайте се с Вашия лекар преди употреба, ако приемате лекарства с рецепта или сте бременни или кърмещи. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Да се съхранява при 15-30°C. Да се пази от светлина и влага.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

България - 4.90 лв

Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

Този сайт използва бисквитки.
Viber