Menu
Your Cart

Кристален Дезодорант (Камък) 100% Натурален 120 гр | Saldeo

Кристален Дезодорант (Камък) 100% Натурален 120 гр | Saldeo
Кристален Дезодорант (Камък) 100% Натурален 120 гр | Saldeo
Топ марка
Кристален Дезодорант (Камък) 100% Натурален 120 гр | Saldeo
Кристален Дезодорант (Камък) 100% Натурален 120 гр | Saldeo
Кристален Дезодорант (Камък) 100% Натурален 120 гр | Saldeo
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Saldeo
  • Модел: Crystal Body Deodorant 120g Saldeo
  • Тегло: 0.10кг
  • Размери: 8.70см x 4.30см x 4.30см
  • SKU: SLD-0001
Видян от: 13985
9.90 лв.
Без данък: 9.90 лв.

Възможни варианти

Кристален Дезодорант (Камък) 100% Натурален 120 гр Saldeo

  • Без аромати и парабени
  • Безопасен продукт
  • Без хипоалергени

Crystal deodorant камък на изгодна цена не оставя петна. Този уникален продукт – Кристален Дезодорант Камък е 100% натурално средство за елиминиране на лошата миризма. Saldeo Камък против изпотяване защитава от изпотяване и действа благоприятно върху кожата. Универсален продукт, който има невероятна цена и може да се използва от жени, тийнейджъри и от мъже.

Кристален Дезодорант (Камък) 100% Натурален 120 гр Saldeo не оставя следи и петна по дрехите. Използва се много дълго време за разлика от други подобни продукти за изпотяване, В сравнение с други дезодоранти, които са предназначени против изпотяване, този камък е уникален и една опаковка стига за повече от година. Може да се прилага всеки ден.

Иновативен продукт, който е под формата на твърд камък. Премахва миризмата и ви придава комфорт през целия ден. Минералният кристален камък 120 гр. елиминира бактериите.

Защо да изберем Кристален дезодорант камък?

Много жени и мъже по света използват различни дезодоранти против изпотяване. До ден днешен на пазара има изключително голямо разнообразие от такива, в течна или в твърда форма. Те гарантират 24 часова защита против изпотяване и премахват неприятните миризми. Но има друго нещо, което не е приятно. И това е, че повечето от тези продукти съдържат аромати, консерванти и емулгатори. Те от своя страна дразнят кожата. Съдържат още и алуминиеви съединения, от които пък може да се получи обрив и възпаление по самата кожа. Някои от твърденията обаче сочат, че те могат да бъдат причина за появата на рак на гърдата.

Минерален кристален дезодорант Saldeo на супер цена е създаден от изцяло 100 % натурални минерални соли. Те могат да създадат бариера срещу бактериите и миризмите. Той не оставя петна, не е лепкав и не съдържа изкуствени аромати. Напълно натурален!

Какво е действието на Crystal Deodorant Saldeo 120 гр?

Кристален дезодорант камък 84г - 100% защита от изпотяванеКристалният дезодорант 120 гр може да възпрепятства появата на гъбички. Има добро антибактериално действие. Може да се използва при алергии и кожни проблеми.

Потенето е процес, чрез който се регулира температурата на тялото. Чрез него ние изхвърляме токсините. Този процес се препоръчва да не бъде спиран. Употребата на минералния кристален дезодоратн Saldeo, който е на топ цена защитава кожата, като не запушва порите.

Този дезодорант, който е под формата на камък създава среда, в която е невъзможно проникването и развитието на бактерии. Неприятната миризма се премахва. Камъкът може да бъде съчетан и с вашия любим парфюм. Не оставя петна  по кожата. Подходящ и за мазна кожа.

Как се употребява Кристалния дезодорант Saldeo?

Кристален Дезодорант (Камък) 100% Натурален 120 гр Saldeo може да се използва както под мишниците, така и на стъпалата на краката. Използва се сутрин или след душ. Неговото действие продължава до следващо къпане. След това пак се нанася. Прилага се и върху окосмени мишници, върху потна кожа. Това от своя страна го прави уникален и може да си го използвате по време на път, на парти, дори и на работа.

Ефектът и действието му са мигновени и трайни. Още с първата употреба разбирате, че ползвате нещо различно.

Кристален дезодорант на супер цена предпазва от неприятна миризма.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

България - 4.90 лв

Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

Този сайт използва бисквитки.
Viber