Menu
Your Cart

Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 веге капсули | Now Foods

Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 веге капсули | Now Foods
Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 веге капсули | Now Foods
Топ марка USA
Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 веге капсули | Now Foods
Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 веге капсули | Now Foods
Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 веге капсули | Now Foods
 • Наличност: В наличност
 • Марка: NOW Foods
 • Модел: Beta - 1,3/1,6-D-Glucan 100 mg 90 Veg Capsules
 • Тегло: 0.08кг
 • SKU: NOW-03054
Видян от: 9084
50.00 лв.
Без данък: 50.00 лв.

Beta 1,3/1,6-D Glucan 100 мг 90 веге капсули | Now Foods

 • Поддържат здрава имунна система
 • Стимулират макрофаговата дейност
 • Поддържат възстановяването на мускулите 
 • Премахват опасните за човека бактерии, вируси и паразити
 • Вегетарианска формула Бета-Глюкани
 • Хранителна добавка Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан) капсули на Now Foods на супер цена

Какво е Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан)?

Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан) е силно биоактивен въглехидрат, извлечен от клетъчната стена на Saccharomyces cerevisiae. Това са вид дрожди, известни още като хлебна мая. Научните изследвания показват, че Бета глюкан 1,3/1,6-D капсули на супер цена подържа силна имунната система на човешкия организъм. Това е благодарение на способността им да стимулира макрофаговата активност на тялото, което води до увеличаване на имунитета.

Beta 1,3/1,6-D Glucan на Now foods e комбиниран с екстракт от гъбите Майтаке (Maitake), чието синергисчно действие с бета-глюканите засилва ефекта на тази хранителна добавка на супер цена.

Какво е действието на Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюканите)?

Beta 1,3/1,6-D Glucan на супер цена от Now Foods може да ускори възстановителните процеси на увредените тъкани и клетки. Бета 1,3/1,6-D Глюкана е подходящ за хора, подложени на физически или емоционален стрес, при висок риск от заболяване на сърдечно-съдовата система.

Бета-глюкан е полизахарид, който активира ключови имунни клетки в организма, наречени макрофаги. Макрофагите имат свойството да се разпространяват в целия организъм и така създават имунитет срещу вируси, гъбички и други потенциални вредители. 

Какво правят Бета 1,3 глюканите?

Beta 1,3/1,6-D Glucan (Бета-Глюкан) е силно биоактивен въглехидрат, извлечен от клетъчната стена на Saccharomyces cerevisiaeОсвен че Beta 1,3/1,6-D Glucan поддържа имунната система, сами по себе си Бета 1,3 глюканите стимулират и образуването на костен мозък.

Бета 1,3 глюкани са антиоксиданти и стимулират предпазването на клетките на човешкия организъм от вредното влияние на оксидантите (свободните радикали), които се образуват в околната среда от токсичните вещества в замърсения въздух, цигарения дим и от ултравиолетовите лъчи. Също така се образуват в телата на хората при емоционален стрес, дишане, храносмилане, спортуване и сън.

Бета 1,3 глюканите имат антибиотични, антивирусни и антигъбични свойства. Има голямо приложение в превенцията на обикновената настинка и при редица бактериални, паразитни и гъбични инфекции.


Освен всичко, изброено по-горе, подпомагат понижаването на стойностите на холестерола. 

Откъде произлизат Бета-глюканите – магическите въглехидрати?

В последно време изследванията са насочени към това да открият вещества, които са в състояние да поставят имунната система в състояние на „бойна готовност” и да усилят нейната ефективност, без да предизвикват странични ефекти и негативни отражение върху организма.

В тази връзка, изключително големи надежди се възлагат на т.нар. бета-1,3/1,6-глюкани, които принадлежат към огромното семейство на въглехидратите, представляващи полимери на добре познатата ни глюкоза.

На кратко, Бета глюканите (Бета глюкан 1,3/1,6-D) имат имуномодулираща способност. Т.нар. природни полизахариди се съдържат в клетъчните стени на дрождите и могат да се извличат от микроорганизми, гъби и зърнени култури.

Извлечените бета глюкани имат различна структура в зависимост от източника на получаване (дрожди, бактерии, гъби, зърнени култури). Най-мощните бета глюкани са дълговерижните 1,3/1,6 бета глюкани, извлечени от дрождите Saccharomyces cerevisiae, намиращи се в клетъчните стени на маята.

Макрофагите са ключовите клетки в организма, които се активират и подобряват работата на имунната система. Тяхната роля е да премахнат опасните за човека бактерии, вируси и паразити. Когато броят на макрофагите в имунната система е недостатъчен, в рисковите зони като гърлото, устната кухина, нос, кожа, бели дробове може да се появи риск от развитието на болестотворни бактерии/патогени. В тези случаи ролята на бета глюкана е да се прикрепи към макрофага чрез неговите рецептори и по този начин да го активира.

По този начин помага на макрофага да разпознава патогенните клетки и да ги убива. Доказано е, че бета глюканите при вирусни инфекции повишават продукцията и активността на T-лимфоцитите, които атакуват и унищожават вирусите заедно с активираните макрофаги.

 • Beta 1,3/1,6-D Glucan - Бета глюканите имат силен антиоксидантен ефект и укрепват имунната система по един естествен начин.
 • Бета глюкан 1,3/1,6-D капсули на изгодна цена подсилва издръжливостта на организма при стрес, при голямо физическо и психическо натоварване.
 • Бета глюканите помагат срещу алергии, облекчават симптомите при този вид заболявания.
 • Бета глюканите (Beta 1,3/1,6- D Glucan) подпомага понижаването на нивото на лошия холестерол и повишаването на нивата на добрия холестерол.
 • Бета глюканите имат способността да изяждат и премахват всички увредени клетки, те прочистват организма от ненужните за него клетки, каквито са например туморните клетки. Научните изследвания доказват антитуморната активност на бета глюканите. В Япония тази съставка е лицензирана като ефективен имуностимулант срещу злокачествени заболявания и рак. Бета глюканите Beta 1,3/1,6- D Glucan капсули от Now Foods на страхотна цена стимулират NK клетките – естествените клетки убийци, които разпознават и убиват туморните клетки. Прилагат се и по време на химиотерапия – за по-бързо възстановяване на кръвотворната система и за защита от инфекции.

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД
Beta 1,3/1,6-D Glucan прах (от Saccharomyces Cerevisiae) 100 мг**
Майтаке гъби на прах (Grifola frondosa)160 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза (капсула), магнезиев стеарат (растителен източник), целулоза на прах и силиций.

Не съдържа: захар, сол, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, ракообразни и консерванти. Вегетариански/вегански продукт.

Важно: Не използвайтр, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на хладно и сухо място! Моля, рециклирайте! Продуктът не е лекарствено средство. Да се приема като хранителна добавка! Консултирайте се с Вашия лекар преди употреба, ало сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства или страдате от някакво заболяване (включително автоимунни и възпалителни нарушения)!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

България - 4.90 лв

Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

Този сайт използва бисквитки.
Viber