Menu
Your Cart

Garlic (Чесън) 500 мг 180 капсули | BioMall

Garlic (Чесън) 500 мг 180 капсули | BioMall
Garlic (Чесън) 500 мг 180 капсули | BioMall
Ново Germany
Garlic (Чесън) 500 мг 180 капсули | BioMall
Garlic (Чесън) 500 мг 180 капсули | BioMall
Garlic (Чесън) 500 мг 180 капсули | BioMall
 • Наличност: В наличност
 • Марка: BioMall
 • Модел: Garlic 500mg 180 Capsules
 • SKU: BML-00113
Видян от: 18124
19.90 лв.
Без данък: 19.90 лв.

Чесън 500 мг 180 капсули | BioMall

 • За подсилване на имунните защити
 • Срещу различни инфекциозни състояния
 • Добро средство за понижаване нивата на триглицериди и холестерол
 • Предпазва от сърдечни проблеми
 • Оказва положително влияние върху мозъчната дейност
 • Срещу хипертония
 • За детоксикация и подпомагане здравето на костите
 • Garlic (Чесън) 180 капсули е на топ цена от БиоМол

Какво знаем за Чесън?

Знаменитият древногръцки лечител Хипократ, който е познат като „бащата на западната медицина“, е казал, че храната трябва да е основното лекарство на човека, а всички лекарства трябва да са храна. По онова време за лечение на различни болести древногръцкият целител и използвал за лечение чесън. Сравнително скоро науката е успяла да потвърди, че чесънът има много полезни свойства, които помагат да се подобри състоянието на здравето ни.

БиоМол предлага перфектната хранителна добавка с Чесън под формата на капсули, и то на страхотна цена!

Как действа Чесън на капсули?

Съдържа съединения с полезни свойства

Чесън капсули повишава имунитета и помага срещу грип и настинки.Чесънът се отнася към луковите растения. Той е тясно свързан с видовете лук. В една глава чесън се съдържат 10 до 20 сегмента, които се наричат скилидки. Растението се отглежда в много страни по света и се използва за приготвянето на изключително много видове ястия. Заради силния му мирис и специфичния му вкус най-често скилидките му се използват като подправка. Но в древността Чесънът се е използвал предимно като лечебно средство. Това е документирано в много източници и документални паметници. Използвали го жителите на Египет, Древна Гърция и дори в Китай.

По думите на учените, ползата на Чесън се дължи на съдържащите се в него съединения на сярата, които се образуват при смилане или при сдъвкване на скилидките чесън. Най-познатото сярно съединения е алицинът, от който е направена и хранителната добавка на BioMallЧесън 180 капсули, която предлагаме на специална цена. При попадането му в човешкия организъм това съединение се разпространява по цялото тяло и оказва силно биологично въздействие.

Ниска калоричност и висока хранителна стойност

Въпреки че чесънът е с много ниска калоричност, той се смята за хранителен продукт. Това е така, тъй като в него присъстват такива елементи, като: манган, витамин В6, витамин C, селен, фибри. Освен това чесънът, от който е направен продуктът Garlic 180 капсули, съдържа калций, калий, желязо, мед, фосфор и витамин В1. В състава му се съдържат и много други полезни елементи, включително въглехидрати и белтъчини.

Чесън – за силна защита и мощен имунитет

Много хора знаят, че консумацията на чесън помага да се подобри дейността на имунната система. Проведено 12-седмично изследване демонстрира, че ежедневната употреба на Чесън понижава риска от развитие на настинки с 63%! При това учените са установили, че при включването на Чесън в хранителния режим на изпитваните, продължителността на лечението на симптомите на грип и настинка намалява средно с 61-70%. Затова е препоръчително да използвате добавката Чесън на капсули, ако сте от хората, които боледуват често от вирусни и бактериални инфекции, които са с понижена имунна защита и при които болестта протича тежко.

При високо кръвно

Болестите на сърдечно-съдовата система, също както и сърдечните пристъпи, са едни от най-разпространените причини за смърт по света. В повечето случаи тези болести и пристъпи са свързани с високо кръвно налягане. Проведени наскоро изследвания с участието на лица, които страдат от високо артериално налягане, открили, че добавките с Чесън, каквато е и добавката от БиоМолGarlic 180 capsules, помагат за понижаване нивата на налягането в артериите.

Понижава холестерола

Чесън 180 капсули от БиоМол понижава холестерола и помага при хипертония.Хранителните добавки, на основата на чесън, особено тези, които са с гарантирано качество, каквато е и добавката на БиоМол, помагат за понижаване нивата не само на вредния холестерол, но и на общото ниво на холестерола. При хора с висок холестерол в кръвта добавката може да намали общия му обем с 10-15%! При това е важно да отбележим, че Чесън капсули не оказва влияние на нивата на добрия холестерол.

Още един фактор, който повишава риска от поява на болести на сърцето и/или съдовете, са високите нива на триглицеридите. Но Garlic добавката, която е с високо съдържание на алицин, може да повлияе на тези вещества и да намали риска от развитие на пристъпи и заболявания в сферата на сърдечно-съдовата система.

Чесън за предотвратяване на деменция и болест на Алцхаймер

Процесът на стареене на човешкия организъм е съпроводен с окислително увреждане на клетките, което е провокирано от въздействието на свободните форми на кислород в тялото ни. Благодарение на това, че чесънът има антиоксидантни качества, добавката може да защити клетките от оксидативен стрес.

Спрямо резултатите от изследвания, това растение и качествените добавки, които се правят на основата му, помагат не само да се повиши нивото на антиоксидантните ензими, но и намаляват съществено нивата на разрушителните процеси, свързани с активността на свободните радикали. Според учените употребата на Чесън всеки ден помага да се намали значително риска от развитие на Алцхаймер и деменция, а също и на други болести, свързани с работата на мозъка, заради свойството на растението да понижава както холестерола, така и кръвното налягане и, а също и заради неутрализирането на окисляващите молекули в организма.

Чесън за удължаване на живота

Чесън капсули на топ цена подпомага мозъчната дейност и предпазва от деменция.Няма как да се докаже научно влиянието на чесъна върху продължителността на живота. Но основавайки се на всички изброени негови полезни свойства, можем да стигнем до извода, че регулярната употреба на чесън помага да се изключат редица рискови фактори, които намаляват продължителността на живота ни. Не можем да пренебрегнем и факта, че чесънът предотвратява инфекциозни болести, които са честа причина за смърт, особено при хора в напреднала възраст и хора с дисфункция на имунната система.

Чесън в спорта

Чесънът е един от първите познати продукти, които увеличават скоростта на обмяната на веществата. В продължение на много години скилидките на това растение са се използвали за намаляване чувството на умора и повишаване на издръжливостта. В Древна Гърция чесънът се е използват много от спортистите, които участвали в Олимпийските игри. Експерименти, проведени върху опитни мишки, демонстрирали повишаване на силовите показатели и издръжливостта на животните. Но влиянието на чесъна върху промените в спортните показатели върху хората не е изучено докрай. Въпреки това приемът на Чесън 180 капсули на изгодна цена може да увеличи работоспособността на хората със сърдечни болести с минимум 12%.

Чесън за детоксикация

Учените са открили, че употребата на чесън помага да се повиши защитата на клетките от негативното влияние на тежките метали. При едно изследване, в което са участвали работници от завод за производство на автомобилни акумулатори с високо ниво на олово в кръвта, учените са открили, че системната употреба на чесън в продължение на четири седмици помага нивото на този метал в плазмата на кръвта да се понижи с 19%. Чесън капсули е добавка, която може да помогне и при отравяне с тежки метали, като ще намали и проявите на това състояние, такива като главоболие и високо кръвно.

Чесън за силни кости

Нито едно от проведените с участието на хора изследване не е изучавало влиянието на чесъна върху загубата на костна тъкан. Но в това направление са се провеждали много експерименти върху мишки, които показали, че това растение помага да се намали загубата на костна маса заради увеличаване нивата на естроген. Затова е препоръчително да използвате продукта Чесън под формата на капсули в период на менопауза, а също и при различни патологии, водещи до намалена плътност на костите.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2-3 капсули дневно с вода преди прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 180

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

Чесън

от който алицин

500 мг

1 мг

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна или кърмите, се консултирайте с лекар преди употреба! Съхранявайте при стайна температура!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

България - 4.90 лв

Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

Този сайт използва бисквитки.
Viber