Menu
Your Cart

Онлайн магазин e-BioMag.com

Онлайн магазин e-BioMag.com стартира през октомври 2011 г. Магазинът е собственост на Майсенс ЕООД. През месец май 2012 г. в гр. Кърджали отвори първият магазин на "Биомол".  Сега вече можете да ни намерите в гр. Пловдив, на ул. Доктор Владо 24.

Основна дейност на е-БиоМаг е да предостави на европейския пазар висококачествени БИО натурални продукти и козметика на достъпни за всеки ценител на качественото цени. Нашата мисия е Вие като наши бъдещи и настоящи клиенти да оставате доволни всеки път от покупките си, за да получим Вашето доверие и спокойствие при пазаруване от нас.

В онлайн магазина e-BioMag.com ще намерите широка гама от натурални продукти на водещи производители на качествена козметика и БИО продукти за лицекожакостиотслабванерегулиране на метаболизмалибидото и други ежедневни проблеми, свързани с човешкия организъм. Разнообразието от продукти ще Ви отвори вратите към един натурален свят, лишен от химическите съставки, с които ни залива пазарът, и ще Ви предостави безкраен избор. Веднъж влезли в този свят, ние ще сме там, за да Ви помогнем или насочим към най-добрия продукт, от който имате нужда. Нашите персонални консултанти ще Ви информират за всеки наш продукт.

В e-BioMag.com можете да изберете и да поръчате Вашите био продукти бързо, лесно, сигурно, като ние Ви отговорим със същите бързина и качество при доставката! Продуктите, които предлагаме, са предимно натурални, с гарантирано качество и произход, в което сами ще се убедите - e-BioMag.com! Ние от екипа на e-BioMag.com ценим нашите клиенти и им предоставяме надеждна информация, безброй много награди и отстъпки още с първата поръчка.

Този сайт използва бисквитки.
Viber