Menu
Your Cart

Глицин 1000 мг 100 капсули | Now Foods

Глицин 1000 мг 100 капсули | Now Foods

Глицин капсули или таблетки - Glycine се използва при стомашни язви, нервни разстройства (шизофрения), превъзбуденост, безсъние, ниска кръвна захар (хипогликемия), подагра.

  • Поддържа имуннитета
  • Помага при шизофрения
  • Предпазва нервната система
  • За повече енергия
  • Глицин 1000мг на капсули е на чудесна цена

Какво представлява Глицин?

Макар че може да не сте запознати с тези нужди на тялото си, ние ви препоръчваме да използвате глицин всеки ден, за да укрепите тялото си и да му позволите да работи правилно.
Аминокиселината Глицин е нужна на нашия организъм, за да се извършват по нормален начин всички мускулни и метаболитни функции. Той подпомага разграждането и транспортирането на хранителни вещества като гликоген и мазнини, които клетките трябва да използват за енергия, и в процеса поддържа силни имунни, храносмилателни и нервни системи. В човешкото тяло глицинът се намира във високи концентрации в кожата, тъканите на ставите и мускулните. Една от основните аминокиселини, използвани за образуване на колаген и желатин, глицинът може да се намери в костния бульон и други източници на протеин. Глицинът е аминокиселина, изграждащ блок за протеини. Смята се за основна киселина,  защото тялото може да го направи от други химикали. Глицин е аминокиселина с опростено структува, което й позволявам да се вмъкне в рамките на протеинови вериги. Освен това да участва в изграждането на ДНК и РНК. Глицин 1000мг на капсули на страхотна цена успокоява смазмите в мускулите, подсилва имунитета и действа успокояващи върху нервната система. 

Защо да приемаме глицин?

Глицин на супер цена дава енергия и подсилва имунната система. Тялото се възползва от глицина, за да произвежда протеини. Глицинът също така участва в предаването на химически сигнали в мозъка, затова е подходящ при шизофрения и да подобри паметта. Някои изследвания показват, че глицинът може да има роля в профилактиката на рака, тъй като изглежда, че пречи на кръвоснабдяването, необходимо за определени тумори. Той помага за производството на антитела, чрез които се повишава имунитета. Glycine е известен със своя успокояващ ефект. Това е причината да се използва при състояния като шизофрения, депресия и заболявания на централната нервна система. Не на последно място поставяме и неговите ползи при заболявания на ставите като атроза и мускулна дегенерация. При недостиг на тази аминокиселина организма рязко отслабва, появяват се проблеми със зрението и липса на сила в мускулите. 

Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте по една капсула 1 до 3 пъти дневно.

Дозировка: 1 капсула 
Дози в опаковка: 100 

Състав:Стойност:%ПДД
Glycine (Free-Form)1.0 г (1000 мг)*
* Процент дневни стойности са базирани на 2000 калории. 
† Daily Value не е установен. 

Други съставки: Желатин (капсула), магнезиев стеарат (растителен източник) и силициев двуокис.
Не съдържа: захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, миди или консерванти. 

Съхранявайте на хладно и сухо място. Моля, рециклирайте.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Прием и дозировка
Дози в опаковка100
Прием и употребаКато хранителна добавка, приемайте по 1 капсула, от 1 до 3 пъти дневно.
Състав
Глицин(Free-Form) 1.0 г (1000 мг)
НЕ съдържазахар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, мляко, яйца, миди или консерванти.
Други съставкиЖелатин (капсула), магнезиев стеарат (растителен източник) и силициев диоксид

България - 4.90 лв

Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

Този сайт използва бисквитки.
Viber