Menu
Your Cart

Sunflower Lecithin 1200 мг 100/200 дражета | Now Foods

Sunflower Lecithin 1200 мг 100/200 дражета | Now Foods
Sunflower Lecithin 1200 мг 100/200 дражета | Now Foods
New Top Brand
Sunflower Lecithin 1200 мг 100/200 дражета | Now Foods
Sunflower Lecithin 1200 мг 100/200 дражета | Now Foods
Sunflower Lecithin 1200 мг 100/200 дражета | Now Foods
  • Stock: In Stock
  • Brand: NOW Foods
  • Model: Sunflower Lecithin, 1200 mg, 100/200 Softgels
Products Sold: 0
Product Views: 16243
27.00 лв.
Без данък: 27.00 лв.

Възможни варианти

Sunflower Lecithin 1200 мг 100/200 дражета | Now Foods

  • Sunflower Lecithin на дражета подпомага черния дроб и жлъчката, понижава холестерола и се грижи за вашето здравеПодобрява мозъчната функция и нервната система
  • Намалява холестерола
  • За по-добро здраве на черния дроб и жлъчката
  • Понижава главоболието
  • Sunflower Lecithin 1200 мг 100/200 дражета | Now Foods е на невероятна цена 

Какво знаем за Sunflower Lecithin?

Слънчогледов Лецитин на дражета от Now Foods на уникална цена е едно уникално решение за поддържане здравето на цялостното ви здраве, като се обърне специално внимание на вашите черен дроб, жлъчка, нервна система, кръвоносни съдове. Слънчогледовият лецитин е всъщност общ термин за различни мастни вещества, които могат да бъдат извлечени от слънчогледа.

Лецитинът може да дойде от редица различни източници, но слънчогледовите семена са едни от най-популярните и най-чистите, тъй като до момента не са подлагани на генни модификации. Слънчогледовият лецитин е колекция от различни фосфолипиди и макар много хора да мислят, че мазнините са лоши неща, много фосфолипиди са изключително важни за здравето ни. В слънчогледовия лецитин, например, има многобройни фосфолипидни типове и антиоксиданти, заедно с други летливи съединения, които го правят една  важна и здравословна хранителна добавка. Тази хранитена добавка няма добавени миризма и вкус. Успешното поддържане на нервната система се случва благодарение на количеството Фосфатидил Холин, който се съдържа в добавката. Доказано е, че приема на Sunflower Lecithin на достъпна цена може да понижи холестерола с до 41 процента.

Слънчогледов Лецитин на супер цена помага при депресия, разширени вени, при главоболие и подобрява настроенито и подпомага и нервната система.За какво помага Слънчогледовия Лецитин?

Както вече споменахме Слънчогледовият Лецитин на дражета стимулира мозъка и нервната система като подпомага тяхната функция. Освен това, той е добър помощник в извеждането на камъни от жлъчката и лошия холестерол. Неговите ползи продължават и с намесата му в кръвоносните съдове. Ханителната добавка Слънчогледов Лецитин помага при разширени вени и атеросклероза. Тя, също така е основен елемент от образуването на миелина. При дефицита му може да се появят напрежение, умора, раздразнителност и изтощителност. В тези случаи се препоръчва приема на Слънчогледов Лецитин 1200 мг 100/200 дражета от Now Foods на топ цена.

Той е верен помощник на жени при менопауза,повдига настроението, намалява депресията, премахва галвоболието и помага за разграждане на колагена. Също така лецитинът предпазва от цироза и фиброза, които се получават при продължителна употреба на алкохол. Тази хранителна добавка силно се препоръчва и при бременни. Както споменахме той спомага за функциите на мозъка и нервната система, по същия начин добавката спомага за правилното развитие на плода. 

Слънчогледов лецитин се комбинира със следните продукти:

Lecithin 1200 мг - 100 дражета
Alpha GPC - 300 мг - 60 капсули
DMAE 250 мг - 100 капсули


Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте по 2-3 дражета дневно с храна.

Дозировка: 3 дражета  

Състав Стойност %ПДД
Калории  30  
Калории от мазнини 20  
Общо мазнини  2гр  3%
Наситени мазнини 0гр  0%
Транс мазнини  0гр 
Полиненаситени мазнини 2гр 
Слънчогледов лецитин  3,6гр (3600 мг)
Фосфатидил Холин 630 мг

* Процент дневни стойности са на базата на 2000 калории.
† Daily Value не е установен.

Други съставки: гел-капсула (желатин, глицерин, вода) и слънчогледово масло.
Не съдържа: мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ракообразни или съставки от орех. Произведено в съоръжение, GMP, което обработва други съставки, съдържащи тези алергени.
Внимание: Само за външна употреба. Консултирайте се с лекар, ако сте бременна, приемате медикаменти или страдате от някакво заболяване. Да се съхранява далеч от деца. Съхранявайте на хладно и сухо място, след отваряне. 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Notification Module
Notification...