Menu
Your Cart

Beef Amino 2000 мг 75/150/300 таблетки | Pure Nutrition

Beef Amino 2000 мг 75/150/300 таблетки | Pure Nutrition
Beef Amino 2000 мг 75/150/300 таблетки | Pure Nutrition
Ново
Beef Amino 2000 мг 75/150/300 таблетки | Pure Nutrition
Beef Amino 2000 мг 75/150/300 таблетки | Pure Nutrition
Beef Amino 2000 мг 75/150/300 таблетки | Pure Nutrition
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Pure Nutrition
 • Модел: Beef Amino 2000 mg 75/150/300 Tablets
 • SKU: PRN-133521
Видян от: 6350
21.00 лв.
Без данък: 21.00 лв.

Възможни варианти

Beef Amino 2000 мг 75/150/300 таблетки | Pure Nutrition

 • Отличава се с висока хранителна стойност
 • Осигурява 2000 мг чист говежди протеин за таблетка
 • Помага за бързото мускулно възстановяване
 • Увеличава енергията, силата и мускулната маса
 • Отлични антикатаболни и анаболни качества
 • Стимулира белтъчното образуване
 • Позволява Ви да изпълнявате по-тежки тренировки
 • Beef Amino 2000 мг таблетки | Pure Nutrition се предлага на ниска цена

Какво е Beef Amino?

Аминокиселините са "градивните елементи" на протеинa. Тяхната задача е да подпомагат поддържането и растежа на мускулната тъкан. Проучванията показват, че говеждият (телешкият) протеин е с по-висока концентрация от пържола, но също така е и по-добър от всеки друг източник на протеин, използван в добавките, в това число и от суроватка, соя, мляко и яйца.

Храненето с телешко месо носи големи ползи и това е така благодарение на високо съдържание на естествен креатин, които се явява най-популярната хранителна добавка за мускулна маса и сила на пазара за хранителни добавки. Процесът на хидролиза разпада говеждия протеин и намалява неговата аминокиселинна база, което го прави по-лесно усвоим за организма.

Хидролизиран протеин от говеждо месо е много ниско съдържание на въглехидрати и мазнини, но в същото време има и много високо съдържание на протеини.

Телешкият протеин има перфектен аминокиселинен профил, който не съдържа глутен и лактоза. Това го прави идеален инструмент за възстановяване след тренировка или каквато и да е физическа активност!

Възползвайте се от предимствата на Beef Amino, като избягвате мазнините и холестерола от пържолите и бургерите.

Каква е ролята на говеждия протеин (Beef Amino 2000)?

Говеждият протеин е перфектен източник на аминокиселини, а таблетките BEEF Amino могат да Ви осигурят уникален баланс от аминокиселини, които да снабдяват тялото Ви с количеството азот, необходимо за изграждане на по-силна и плътна мускулатура.

Beef Amino е продукт на изгодна цена, който ще Ви помогне да поддържате за по-дълго време постигнатата от Вас чиста мускулна маса. Това е благодарение на свойствата на аминокиселините в състава му, които повишават синтеза на протеини.

В състава на Beef Amino е включен пълен спектър от най-важните силно концентрирани аминокиселини и основни хранителни вещества. Те има анаболната сила на телешкия протеин. Формулата на Pure Nutrition Beef Amino съдържа важните ВСАА-аминокиселини с разклонена верига, които ще Ви направят по-издържливи и ще намалят времето за възстановяване.

Ако всеки ден приемате Beef Amino, то това ще направи тренировките Ви по-интензивни и ще подобри изграждането на мускулна маса. Възползвайте се сега от всички полезни свойства на говеждото месо, без да приемате голямо количество мазнини и калории. Ако сте подложени на диета, Beef Amino е Вашият идеален избор, тъй като се отличава с висока хранителна стойност. Освен това продуктът съдейства за заздравяването на костите и ставите и повишава двигателната активност.

Какво знаем за аминокиселините?

Накратко, за да обясним какво са аминокиселините: на практика мускулите ни в дълбоката си основа са изградени от аминокиселини. Те основно се разделят на 2 групи - заменими и незаменими. За всеки спортист е важно да си набавя аминокиселини и от двете групи. 

Beef Amino под формата на таблетки на топ цена от Pure Nutrition съдържа и двете групи - заменими и незаменими аминокиселини. А това го прави пълноценен източник на аминокиселини за нашия организъм. 

Аминокиселините представляват доста голямата част от мускулната маса на човешкото тяло. Те изграждат мускулите и сухожилията, органите и жлезите, косата и ноктите, както и важни телесни течности.  По тази причина аминокиселините са необходима градивна част на всяка клетка във Вашето тяло. Те имат важна роля за бодибилдърите и спортистите и затова те си ги набавят допълнително чрез различни източници.

Телешкото месо винаги е било предпочитано от  спортистите, понеже съдържа изобилие от протеини и аминокиселини, а също и важни витамини и минерали.

Препоръчителен прием: Приемайте Beef Amino по 3 таблетки преди тренировка и 3 след тренировка.

Дозировка: 3 таблетки

Дози: 25/50/100 дози

Състав в 1 доза (3 таблетки)Стойност%ПДД
Калории 26,7**
Аминокиселини (от телешки протеин)6 гр**
Общо мазнини0 гр**
Въглехидрати0 гр**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Съставки: телешки протеин (от телешки колаген хидролизат), екстракт от черен чай, трикалциев фосфат, магнезиеви соли от мастни киселини, силициев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

България - 4.90 лв

Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

Този сайт използва бисквитки.
Viber