Menu
Your Cart

BCAA Unflavoured на прах 250/500/1000 гр | MyProtein

BCAA Unflavoured на прах 250/500/1000 гр | MyProtein
BCAA Unflavoured на прах 250/500/1000 гр | MyProtein
BCAA Unflavoured на прах 250/500/1000 гр | MyProtein
BCAA Unflavoured на прах 250/500/1000 гр | MyProtein
BCAA Unflavoured на прах 250/500/1000 гр | MyProtein
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Myprotein
 • Модел: BCAA Unflavoured Powder 250/500/1000 g
 • SKU: MYP-302194
Видян от: 8358
37.99 лв.
Без данък: 37.99 лв.

Възможни варианти

BCAA Unflavoured на прах 250/500/1000 гр | MyProtein

BCAA на прах от MYPROTEIN на супер цена е добре балансиран комплекс от верижно-разклонени аминокиселини с позитивно влияние на мускулния растеж и възстановяване, имащ редица доказани забележителни функции и свойства:

 • Помага за поддържане на мускулната тъкан
 • Позволява да се увеличи мускулната маса (анаболен ефект)
 • Понижава процента на мазнините в организма
 • Има съществено значение за растежа на тъканите
 • Предпазва от мускулен разпад
 • Увеличава силовите показатели
 • Намалява мускулната и нервната умора

Какво представлява BCAA на прах от MYPROTEIN

ВСАА (branched-chain amino acid) представлява комбинация от верижно-разклонени аминокиселини – Левцин, Изолевцин и Валин. Те се смятат за жизнено необходими аминокиселини, защото човешкият организъм не може да оцелее, без те да са налични в диетата.

Подуктът BCAA на прах от MYPROTEIN на топ цена е подходяща хранителна добавка при системни физически натоварвания, за спортисти от силови и скоростно-силови спортове, за по-бързото възстановяване и изграждане на мускулите и енергийните нива, за по-бързото изгаряне на калории и телесни мазнини.

ВСАА са незаменим строителен материал на мускулите, тъй като те съставят една трета от всички мускулни белтъчини. ВСАА успешно се използват за увеличаване на мускулна маса, за намаляване на телесните мазнини, за изработване на по-добър мускулен релеф, при аеробни и силови тренировки.

ВСАА имат изразен антикатаболен ефект, като предпазват мускулните белтъци от разпадане.

Защо е необходимо да се приема ВСАА при тренировки?

ВСАА имат много сериозна доказателствена база. Това е една от малкото добавки в спортното хранене, чиято ефективност е потвърдена от реални научни, а не комерсиални изследвания.

За разлика от другите аминокиселини ВСАА не се метаболизират в стомаха, а директно в мускулите. С това си качество те помагат за изгаряне на мазнини при висококалорични диети, за предпазване на мускулите и поддържане на кръвната захар при нисковъглехидратни диети.

Изпълнението на физически упражнения увеличава окисляването на ВСАА, за да се поддържа енергийната хомеостаза чрез превръщането в лесно достъпен източник на енергията – глюкоза. Проучванията показват, че по време и след тренировки при спортисти е понижена концентрация на ВСАА, особено левцинът, което отключва метаболитни процеси с разрушаване на мускулните белтъци, насочени към нормализацияна на нивата на тези аминокиселини. Така допълнителният прием на ВСАА във вид на добавка възстановява концентрацията им и спира разграждането на мускулите.

Освен това учените обръщат специално внимание към ролята на левцина като източник на АТФ – основният енергиен субстрат на тялото.

Окисляването на левцина в мускулите дава повече молекули АТФ, отколкото глюкозата, следователно атлетът получава АТФ от 2 източника наведнъж, т.е. възстановява силата си много по-бързо.

ВСАА се явяват прекурсори на глутамина, който има важно значение за мускулния растеж. Глутаминът регулира синтеза на всички видове белтъци в организма, измества азотните нива в анаболитната страна, увеличава размера на мускулните клетки и стимулира производството на растежния хормон. Повишеният разход на глутамин по време на тренировките може да бъде възстановен чрез прием на ВСАА, които се трансформират в него директно в мускулите.

Употреба на въглехидрати и ВСАА след тренировки води до синергично повишаване на нивата на инсулина, активира потреблението на хранителните вещества от клетките, което води до ускорен мускулен растеж.

ВСАА помагат да се намали апетитът, да се увеличи разходът на калории за сметка на изгарянето на мазнините, да се засили метаболизмът и най-важното – да се предпазят мускулите от разпад.

Начин на употреба: Като хранителна добавка препоръчително е да се приемат 5 грама 2-4 пъти дневно за оптимални резултати. Може да се консумира с вода или плодов сок, като се добавят 2 пълни малки лъжички (5 гр) в предпочитаното от Вас количество вода или плодов сок, и се приема веднага.

Дозировка: 5 грама

Дози в опаковка: 50/100/200

Състав в 1 доза (5 грама)Стойност%ПДД
Левцин2 гр**
Изолевцин1 гр**
Валин1 гр**

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

България - 4.90 лв

Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

Този сайт използва бисквитки.
Viber