Menu
Your Cart

Creapure Creatine Monohydrate 250/500/1000 гр. | MyProtein

Creapure Creatine Monohydrate 250/500/1000 гр. | MyProtein
Creapure Creatine Monohydrate 250/500/1000 гр. | MyProtein
Ново
Creapure Creatine Monohydrate 250/500/1000 гр. | MyProtein
Creapure Creatine Monohydrate 250/500/1000 гр. | MyProtein
Creapure Creatine Monohydrate 250/500/1000 гр. | MyProtein
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Myprotein
 • Модел: Creapure Creatine Monohydrate 250/500/1000 g
 • Тегло: 0.35кг
 • SKU: MYP-302347
Видян от: 1251
54.49 лв.
Без данък: 54.49 лв.

Възможни варианти

Creapure Creatine Monohydrate 250/500/1000 гр | MyProtein

 • Най-чистата форма на Креатин монохидрат
 • Повишава мускулната мощ и сила
 • Увеличава издържливостта
 • Дава енергията
 • Намалява времето за възстановяване
 • Увеличава спортните постижения
 • Произведено в Германия от AlzChem
 • Creapure Creatine Monohydrate на MYPROTEIN се предлага на най-добра цена само при нас

Какво е Creapure Creatine Monohydrate?

Creatine Monohydrate (Creapure ®) е разработен от германската лаборатория AlzChem Trostberg GmbH в Германия и е изчистен от всякакви примеси. Това е най-чистото и най-добро качество микронизиран креатин монохидрат на пазара. Creapure® е единственият креатин, който е 99,99% чист креатин монохидрат.

Продуктите с креатин са изключително важни за всички бодибилдъри, фитнес маниаци и атлети. Креатинът е страхотно средство за повишаване на Вашата сила, мускулна маса и спортни  постижения. Ние Ви препоръчваме Creapure Creatine Monohydrate на MyProtein – един продукт в най-чиста форма на супер цена!

Креатин монохидратът се усвоява бързо в тялото, като го зарежда с енергия преди, по време и след тренировка. Така винаги се чувствате жизнени, имате повече сила в залата и не усещате умора след края на тренировката. Креатинът е задължителна хранителна добавка за всеки спортист, без чиято помощ постигането на желаните резултати е бавно, трудно и несигурно.

Creapure е форма на креатин, която е супермикронизирана. Тя се разтваря и усвоява по добре от организма в сравнение с традиционния креатин монохидрат. В тялото креатинът се свързва с активното съединение креатинфосфат, който при разграждането си отделя енергия за мускулно съкращение и протеинов синтез. 

Какво съдържа Creapure Creatine Monohydrate?

Creapure Creatine Monohydrate е формула, която съдържа микронизиран креатин монохидрат. Той е с 20 пъти по-голяма покривна повърхност от стандартния креатин, а това значи, че ако приемате Creapure Creatine Monohydrate, Вие получавате  креатин, който е по-лесен и по-бърз за усвояване.

Тази нова формула на креатин няма странични ефекти, както при обикновения креатин, като например стомашен дискомфорт, задържане на вода и подуване. Creapure Creatine Monohydrate на MYPROTEIN се предлага на супер цена – един продукт създаден без странични примеси.

Защо креатинът е толкова важен?

Креатинът е съставната единица на Вашите мускулни тъкани и влакна и играе важна роля в  производството на молекули АТФ. Тези молекули са горивото, което мускулите Ви използват по време на интензивно физическо натоварване. Колкото повече креатин се намира във Вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира, а това от своя страна води до повече енергия за мускулите. Това ще Ви направи по-издържливи, а също така и ще Ви помогне да се възтановявате по-бързо и ефективно.

При тренировките в мускулите се отделя млечна киселина, която причинява мускулна треска. Креатин монохидратът има способността да ограничава това натрупване. Затова приемът на Creapure Creatine Monohydrate Ви защитава от мускулни болки след тренировката.

Creapure Creatine Monohydrate е продукт на страхотна цена, който ще Ви помогне да изградите мускулна маса и ще Ви пази след тренировката. 

Как действа Креатин монохидрат?

Креатин монохидратът е хранителна добавка, която се резорбира в храносмилателната система и се трансформира в мускулите в креатинфосфат. Последният обезпечава превръщането на АДФ (аденозиндифосфат) в АТФ (аденозинтрифосфат). Така креатин монохидратът осигурява енергия, необходима при физически натоварвания, и обезпечава възстановяването по време на и след мускулна работа, увеличаване на мускулната сила и намаляване на умората при физически натоварвания.

За кого е подходящ Креатин Монохидрат (Creapure®)?

Creapure Creatine Monohydrate се препоръчва при спортове, които изискват висока интензивност, експлозивни движения и за спортисти като културисти, атлети и спринтьори.

Какво е Creatine - Креатин? 

Креатинът е  естествено намиращо се в организма съединение, което е изработено от комбинирани аминокиселини като аргинин, глицин и метионин. Неговата роля е да доставя енергия на мускулите. Произвежда се в черния дроб, задстомашната жлеза и бъбреците, като участва в много различни функции в организма.

Основните функции на креатина е да осигури енергия за мускулите, да повиши синтеза на протеини, да действа като буфер за млечната киселина и да увеличи обема на клетките. 

Предимството на микронизирания креатин е че се произвежда чрез процес, който разгражда креатиновите молекули в по-малки частици. Той се разтваря изключително добре в течности и се абсорбира бързо в храносмилателната система. Хранителните добавки, които предлагаме, не са лекарствени средства и не трябва да се използват като такива.

Начин на употреба:  Добавя се една и половина малки лъжички (5 грама) към вода, разклаща се добре и се консумира веднага. Използвайте 1-2 пъти дневно. След 8 седмици продължителната употреба се прави почивка от 1 седмица и след това можете да започнете преоцеса отново. 

Дозировка: 5 гр креатин монохидрат (Creapure®)

Дози в опаковка: 50/100/200

Състав: Неароматизиран 100% Creatine Monohydrate (Creapure®)

Моля, имайте предвид, че тази хранителна информация е за неароматизираната версия.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

България - 4.90 лв

Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

Този сайт използва бисквитки.
Viber