Menu
Your Cart

CDP Холин (Цитиколин) 250 мг 60/120 капсули | Jarrow Formulas

CDP Холин (Цитиколин) 250 мг 60/120 капсули | Jarrow Formulas
CDP Холин (Цитиколин) 250 мг 60/120 капсули | Jarrow Formulas
Ново Безплатна доставка
CDP Холин (Цитиколин) 250 мг 60/120 капсули | Jarrow Formulas
CDP Холин (Цитиколин) 250 мг 60/120 капсули | Jarrow Formulas
CDP Холин (Цитиколин) 250 мг 60/120 капсули | Jarrow Formulas
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Jarrow Formulas
  • Модел: Citicoline CDP Choline 250 mg 60/120 Capsules
  • SKU: JRW-20012, JRW-18014
Видян от: 6276
87.99 лв.
Без данък: 87.99 лв.

Възможни варианти

CDP Холин (Цитиколин) 250 мг 60/120 капсули | Jarrow Formulas

  • Поддържа функцията на мозъка
  • Съдържа Cognizin цитиколин
  • Не съдържа глутен и соя
  • Хранителна добавка CDP Холин (Цитиколин) капсули от Jarrow Formulas на супер цена

Какво е CDP Холин (Цитиколин)?

CDP холин е естествено съединение, което се произвежда от тялото, но в недостатъчно количество. Затова е добре да си го набавяте допълнително чрез хранителни добавки.

CDP Холин (Цитиколин) се използва за лечението на много неврологични заболявания от рода на: болестта на Алцхаймер, удар, припадъци и болестта на Паркинсон. Името на веществото е съкращение от думата цитидин 5-diphosphocholine, но се произвежда и предлага на пазара под търговското наименование цитиколин.

Как действа CDP Холин?

CDP холин (Цитиколин) на супер цена действа, като преминава директно от кръвния поток в клетъчните мембрани на централната нервна система. Работата на CDP холин e да помага на мозъка да синтезира клас невротрансмитери, известни с името фосфодиестери - те се намират в клетъчните мембрани на мозъчната тъкан.

С напредване на възрастта при хората нивото на фосфодиестери намалява в мозъка и това може да повлияе на паметта и други важни мозъчни функции. Едни от най-важните фосфодиестери включват фосфатидилхолин и glycerophosphoethanolamine.

Употребата на CDP холин може да помага на пациенти, страдащи от болестта на Алцхаймер. Освен това има и благоприятно влияние върху хора, претърпели травми на главата, мозъчно сътресение или други травми на мозъка, причинено от удар или от случайни наранявания.

CDP холин на изгодна цена под формата на капсули може да се включи и към лечението на хора, страдащи от загуба на паметта, и при тези, които имат припадъци в резултат на епилепсия или други заболявания, водещи до припадъци.

Как действа Цитиколин?

Цитиколинът се използва при неврологични и когнитивни нарушения, свързани с мозъчно-съдови инциденти и с мозъчни травми. Цитиколинът може да подобрява функцията на мозъчната кора при различни заболявания и интоксикации.

Citicoline – Цитиколин стимулира биосинтезата на фосфолипиди в невроналните мембрани. Може да оказва антиедематозно действие в мозъка. Подобрява толеранса на мозъчните клетки към хипоксията. Цитиколин влияе благоприятно на организма, като намалява нивото на свободни мастни киселини и спомага за преодоляване на неврологичните смущения.

Всяко приложение на цитиколин има положителен ефект върху настроението и това се дължи на  увеличаването на нивата на норадреналин и допамин в мозъка.

Как може да помогне CDP Холин (Цитиколин) на капсули от Jarrow Formulas?

Цитиколин - стабилизиран CDP холин (cytidine  5'diphosphocholine) е естествен междинно съединение, което участва в синтеза на фосфатидилхолин, основна съставна част на сивото вещество на мозъчна тъкан (30%). Употребата на цитиколин подпомага метаболизма на мозъка, като повишава синтеза на ацетил холина, възстановява фосфолипидното съдържание в мозъка, което от своя страна влияе положително на паметта и другите мозъчни дейност.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула до 2 пъти на ден с храна или както е указано от Вашия лекар.  

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60/120

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност:%ПДД
Цитиколин (Cognizin)
от стабилизиран цитидин 5'diphosphocholine)
250 мг**

** Daily Value не е установен.

Други съставки: Силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен източник) и целулоза. За направата на капсулите е използван говежди желатин.

Не съдържа: пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйце, риба, ракообразни, фъстъци и черупкови плодове.

Важно: Ако страдате от заболяване, ако сте бременна или кърмите, ако правите опити да заченете или приемате някакви лекарства, моля, консултирайте се с !ашия лекар, преди да използвате този продукт! Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

България - 4.90 лв

Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

Този сайт използва бисквитки.
Viber