Menu
Your Cart

Паркинсон

Болестта на Паркинсон е прогресиращо състояние. То включва постепенна загуба на нервни клетки в една част от мозъка, която води до затруднено контролиране на движенията както и до други симптоми, които не са свързани с движенията.
Като хронично и прогресиращо заболяване на мозъка, тази болест най-често засяга хората над 60 годишна възраст. Това състояние може да се влошава с прогресирането на болестта. Симптомите на болестта засягат контрола на движенията, както и други сфери като - настроение, сън и мисловна дейност. Причината за загубата на нервни клетки не е известна още, но се смята, че включва комбинация от генетични фактори, фактори на околната среда и стареенето. Много изследователи смятат, че свободни радикали могат да играят роля в унищожаване на някои от тези нервни клетки. Натуралните  добавки, които подпомагат намаляването на симптомите, включват CDP Choline ( Citi Coline)  и CoQ10.

CDP Холин (Цитиколин) 250 мг 60/120 капсули | Jarrow Formulas CDP Холин (Цитиколин) 250 мг 60/120 капсули | Jarrow Formulas
Ново Безплатна доставка
Марка: Jarrow Formulas Модел: Citicoline CDP Choline 250 mg 60/120 Capsules
CDP Холин (Цитиколин) 250 мг 60/120 капсули | Jarrow FormulasПоддържа функцията на мозъка Съдържа Cognizin цитиколин Не съдържа глутен и соя Хранителна добавка CDP Холин (Цитиколин) капсули от Jarrow Formulas на супер ценаКакво е CDP Холин (Цитиколин)?CDP холин е естествено съ..
87.99 лв.
Без данък:87.99 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки.
Viber