Menu
Your Cart

Коензим Q-10 400 мг 45 капсули | Puremark Naturals

Коензим Q-10 400 мг 45 капсули | Puremark Naturals
Ново Безплатна доставка

Co Q-10 400 mg 45 veggie caps | Puremark Naturals

 • Коензимът е един от най-важните ензими в човешкото тяло.Със силно антиоксидантно свойство
 • Увеличава имунната защита
 • Заздравява кожата и косата
 • Грижи се за здравето на ноктите
 • Коензим Q10 на капсули е добавка на супер цена, която спомага за правилната функция на нервната система

Какво представлява ензимът CoQ10?

CoQ10 (Коензим) е известен като мастноразтворим антиоксидант. Естествено се среща в нашето тяло. Представлява силен защитен блок в организма, който се бори със вредните свободни радикали. Спомага за производството на енергия и елиминира някой увреждания на ДНК, както и някои други форми на оксидативно увреждане.

В Мериленд е направено проучване в центъра в университета, което показва, че коензим Q10 има много важна роля в енергийно-произвеждащия компонент на клетките - митохондриите. Освен това той може да помогне за нормалното развитие на АТР или на аденозин трифосфата (АТФ). Той е отговорен за мускулните контракции.

Продуктът на Puremark Naturals е подходящ за множество и различни заболявания.При достатъчно количество на CoQ10 в тялото Вие ще защитите всички клетки, като по този начин ще понижите риска от развитие на хронични болести. Още в ранни години черният ни дроб събира необходимото количество коензим от напитките и храната. В последствие в организма се натрупва и има в резерв, точно там където трябва. Това най-често са органите: мускули, сърце и черен дроб. С напредване обаче на годините той започва да губи количество. Това е и главната причина за стареене на кожата. Освен това възникват и други проблеми.

Затова ние имаме за цел да се погрижим за вашето здраве и Ви предлагаме този уникален продукт от Puremark Naturals - Co Q-10 400 mg 45 veggie caps, който е на достъпна цена.

Как действа Коензим Q10 капсули?

Хранителната добавка от Puremark Naturals помага за нормализирането на метаболизма. Грижи се за здравето на кожата като се използва против стареене и бръчки. Co Q-10 400 мг 45 капсули увеличава издръжливостта и може да нормализира кръвното налягане.

Понижава миопатичните симптоми – Екип от изследователи, който е ръководен от Джузепе Касо изследва продуктът върху мускулната болка, която е свързана с лечението със статини. В края на месец май 2007 година учените откриват, че хора, които взимат коензим в продължение на месец имат занижение на тези симптоми, в сравнение с тези, които получават плацебо.

Болестта на Паркинсон – може да забави болестта при пациенти, но ако бъде открита в по-ранен стадий.

Съществува доста богат избор от храни и напитки съдържащи коензим Q10Увеличава издръжливостта – Професори изследват в университета “Бейлър“ въздействието на коензима върху различни индивиди. В продължение на 2 седмици се наблюдава подобрение върху издръжливостта.

Мигрена – Приеман перорално Коензим Q10 може да възпрепятства главоболието и мигрената. Понижава до 30% честотата на мигрената.

Високо кръвно налягане – Влияе благоприятно върху кръвното налягане. Пациенти с хипертония, които взимат медикаменти за кръвно са разпределени на случаен принцип, за да получат Q10 или витамин В комплекс за 8 седмици. В самия край на изследването, учените твърдят, че групата на хора, които приемат коензим имат намалено кръвно, за разлика от тези с В комплекс витамините.

Рак – Изследвания, които са направени в Американски институт сочат, че Coenzym Q10 може да помогне или да понижи риска от инфекции и някои видове рак.

В кои храни се съдържа CоQ10?

 • Сок от грейпфрут
 • Мазни риби, като риба тон, сьомга и херинга
 • Пилешко месо
 • Говеждо месо
 • Семена и ядки (сусам, фъстъци, шам-фъстък, соево масло)
 • Масло от канола
 • Зеленчуци (карфиол и броколи)
 • Плодове

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула Co Q-10 дневно.

СъставСтойност%ПДД
CoEnzyme Q-10400мг*

Не съдържа: захар, сол, мая, консерванти, изкуствени аромати или цветове соево и млечни продукти.

Важно! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, имате медицинско състояние или планирате медицинска процедура. Спрете употребата и се свържете с лекар, ако възникнат нежелани реакции. Дръжте далеч от деца. Да не се използва, ако продуктът се окаже подправен или печатът е счупен. Съхранявайте при стайна температура.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
Този сайт използва бисквитки.