Menu
Your Cart

MRM

Metabolic Response Modifiers (MRM) e производител на широка гама от водещи индустриални добавки в сферата на спортните хранителни и здравословни добавки. MRM непрекъснато правят нови проучвания, предлагат висококачествени съставки на достъпни цени и се старят да отговарят на нуждите на всички потребители – всичко това им дава конкурентно предимство пред останалите производители.

MRM имат екип от висококвалифицирани специалисти, които се ангажират да развиват иновативни хранителни добавки.  Тяхната основна цел е да предоставят на обществото цялата необходима информация за да взимат по-лесно решения за собственото си здравеопазване и за да подобрят качеството си на живот.

Корпоративно седалище MRM е разположено в Oceanside,  САЩ. Компанията също така поддържа много добри връзки с безброй дистрибутори и съвместни предприятия по целия свят.

MRM започва през 1996 г. Като през първата година предлага на пазара много малка част от продуктите, които следват теорията за комбиниране на аюрведа и билки от Стария свят с модерната наука и знание на човешката биохимия и физиология. През годините MRM напредва през масовия маркетинг в сферата на здравословните храни и хранителните  добавки в целия свят. Техните продукти се предлагат вече в над  20 страни, като богатият им асортимент вече надминава над сто продукта, съобразени с подобряване на качеството на живот.


Няма налични продукти.

Този сайт използва бисквитки.
Viber