Menu
Your Cart

Planetary Herbals

Planetary Herbals е Американска кампания създадена от експертни билкари, която се фокусира предимно върху хилядите години опит на аюрведа и традиционното китайско билколечение. Зад гърба си имат стотици години опит на западно практикуващи билкари  и повече от 30 години клиничен опит от професионални билкари като Michael Tierra, Lesley Tierra, Jill Stansbury и Alan Tillotson .
 
Planetary Herbals предлага най-доброто от класическите билкови традиции, интегрирани в билкови формули и използвани в продължение на стотици хиляди години. Всеки продукт на Planetary Herbals е предназначен за насърчаване на здравето, а не само да накара хората да се чувстват по-добре. Всяка формула е умело разбработена по традиционни и съвременни принципи. Тяхната философия е вниманието към детайла по отношение на качеството на суровините, индивидуална отговорност за самолечение и екологичната осведоменост.
 
По-голямата част от населението по света се позовава на растенията за здраве и изцеление, тъй като е било в преди много време. Planetary Herbals взима под внимание точно това и се ангажира да даде гаранция, че билкови традиции продължават да се развиват и растат. Planetary Herbals разработва висококачествени билкови добавки на много добри цени


Bupleurum Calmative Compound 550 мг 120 таблетки | Planetary Herbals
Ново
Марка: Planetary Herbals Модел: Bupleurum Calmative Compound 550 mg 120 Tablets
Bupleurum Calmative Compound 550 мг 120 таблетки | Planetary HerbalsПодобрява функциите на жлъчката Има детоксикиращо свойство Изцяло билкова добавка Bupleurum Calmative Compound на изгодна цена Bupleurum Calmative Compound от Planetary Herbals помага при възпалителни процеси..
39.90 лв.
Без данък:39.90 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки.
Viber