Menu
Your Cart

Young Renewal IGF-1 Растежен фактор 180 впръсквания | Always Young

Young Renewal IGF-1 Растежен фактор 180 впръсквания | Always Young
Young Renewal IGF-1 Растежен фактор 180 впръсквания | Always Young
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Always Young
 • Модел: Renewal IGF-1 Growth Factor 30 ml 180 Sprays
 • SKU: ALY-220812
Видян от: 1201
69.99 лв.
Без данък: 69.99 лв.

Young Renewal IGF-1 Растежен фактор 180 впръсквания | Always Young

Always Young Renewal IGF-1 е продукт, който е със специална, заложена в него формула 12c. Целта на IGF-1 е да Ви осигури мощно изграждане на мускулна маса, както и поддържането на мускулатурата Ви. Този продукт също така ще гори безпощадно подкожните Ви телесни мазнини и същевременно ще подсили здравината на костната Ви структура и централната Ви нервна система.

Renewal IGF-1 Growth Factor Растежен фактор на супер цена от Always Young.

Renewal IGF-1 е перфектен за културисти, чиято цел е покачване на качествена мускулатура, както и за всички упорити фитнес ентусиасти, хората със слаби кости и проблеми, свързани с нервите.

Съдържа IGF-1 12c.

Какво е Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor?

Инсулиноподобният растежен фактор IGF-1 се явява една от главните „суровини“ за растежа и развитието на човешкото тяло. Когато хормонът на растежа (HGH), произвеждан от хипофизата, попадне в кръвния поток, той се поема от черния дроб, който го преработва и превръща в инсулиноподобен фактор на растежа IGF-1. Именно това веществото е отговорно за много от ефектите, които по правило се приписват на растежния хормон.

Как действа Always Young Renewal IGF-1 Растежен фактор?

Инсулиноподобният фактор на растежа IGF-1 действа едновременно в няколко направления:

 • Той улеснява изграждането на чиста мускулна маса;
 • Намалява количествата телесни мазнини;
 • Изгражда и заздравява костите;
 • Грижи се за доброто състояние на мускулите и нервите в нашето тяло.

Едно от най-важните и най-интересните предимствата на IGF-1 е неговата способност да поправя периферната нервна тъкан, която е била повредена от травма или по време на продължително боледуване. Ние предлагаме най-добрата цена за Always Young Renewal IGF-1 Growth factor.

Съществува научно установена връзка между растежния хормон HGH в хипофизата и IGF-1 в черния дроб, която регулира повишаването на хормона на растежа през нощта и увеличаването на производството на IGF-1 през деня. Именно този физиологичен процес е и причината много бодибилдъри да комбинират употребата на продукти с растежен хормон и продукти с IGF-1, подсигурявайки си по този начин максимален протеинов синтез и минимално катаболно разграждане на мускулите.

IGF-1 увеличава мускулната маса, намалява мазнините, изгражда костите, мускулите и нервите.

Едно от най-интересните предимствата на IGF-1 е способността му да поправи периферната нервна тъкан, която е била повредена от нараняване или заболяване. Вземете сега Renewal IGF-1 Growth factor на супер цена.

Renewal IGF-1 Growth factor спомага за осъществяване на обратна връзка между растежния Ви хормон във Вашата хипофиза и IGF-1 в черния Ви дроб. Така нивата на самия растежен хормон ще бъдат увеличени през нощта, а IGF-1 ще нараства през деня. Така ще постигнете следните допълнителни ползи:

 • Увеличение на протеиновия синтез
 • По-малко разграждане на белтъчини
 • По-добра здравина и издръжливост
 • Подкрепа за функционалността на нервната Ви система и други

Защо Ви е необходим Always Young Renewal IGF-1 Растежен фактор?

Renewal IGF-1 Growth factor е продукт от последно поколение, който определено ще Ви бъде много полезен. Неговата формула Ви снабдява с висококачествена съставка, която е много необходима за всеки бодибилдър. Така ще натрупате неповторима мускулатура и ще осигурите на тялото Ви нужната подкрепа, за да може то да издържи на по-голямо натоварване по време на интензивна силова тренировка.

Начин на употреба: Направете 1-2 впръсквания до 3 пъти дневно. Това се прави под езика Ви. Приемете продукта около 30 минути преди/след приемането на всичко друго, без вода. Задръжте впръсканото под езика Ви до 60 секунди и след това го глътнете. След 5 дни направете почивка от 2 дни. Най-добре е да употребите продукта сутрин (след ставане/преди тренировка), следобед (към 16:00 часа/преди тренировка) и вечер преди лягане.

HGH и IGF-1 са тясно свързани и когато се комбинират, те са способни да пренасят динамичен синергичен потенциал. Комбинира се изключително добре с всички Renewal® продукти. Може да се приема с други витамини, билки, лекарства и т.н.

Препоръчителен прием и употреба:

 1. За максимално усвояване, използвайте Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor най-малко 30 минути преди или след хранене
 2. За по-добра усвояемост, изплакнете устата си преди това
 3. Впръсквайте 1 или 2 пъти под езика 3 пъти на ден
 4. Задръжте течността под езика в продължение на 30 до 60 секунди, а след това преглътнете
 5. Приемайте го в продължение на пет последователни дни, след това 2 дни почивайте
 6. Ако приемате повече от един Always Young Renewal продукт дневно, вземете първия, както е указано, а след това изчакайте няколко минути, преди да пристъпите към следващия

Най-доброто време за прием на трите дози е: 

 • Веднага след ставане или преди сутрешна тренировка
 • Следобед около 16:00 часа или преди следобедната/вечерната тренировка
 • През нощта преди лягане

Важно: За да усетите резултатите, които са възможни с Always Young Renewal IGF-1 Growth Factor, трябва да използвате продукта последователно първите три или четири месеца. Две впръсквания, три пъти на ден, пет дни в седмицата.

След като приемате Renewal® три или четири месеца, добре е да спрете за една седмица до десет дни. Това позволява на рецепторите на растежния хормон в тялото да си починат и организма да си "поеме въздух".

Съдържание: Една унция течност (30 мл)

Дозировка: 1-2 впръсквания

Дози в опаковка: 184

Състав:   потентност % DV
IGF-1 (инсулино-подобен растежен фактор-1)12C*

Базови съставки: деминерализирана вода, етанол 10%, глицерин 8%
 
Внимание: Само за възрастни. Не използвайте, ако сте бременна или кърмите. Пациенти с рак, сърдечни заболявания или диабет да се консултират с лекар, преди да приемат. Renewal® не е предназначен за деца.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

България - 4.90 лв

Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

Този сайт използва бисквитки.
Viber