Menu
Your Cart

Schoenenberger

Schoenenberger е компания, която е създадена пред 1927г. и е лидер в производството на здравословни хранителни добавки. Продуктовата гама включва напълно истински и прясно изцедени сокове от билки от над 35 вида. Schoenenberger е един от най-успелите производители на Био сокове от растителен произход. Билковите сокове са най-голямото съкровище на природата. Те се използват за подобряване на здравословното състояние на човек.

Изследователят Валтер Шоненбергер през 1920г. прави откритие, че получения сок от растенията съдържат по-висока концентрация от активните вещества и много по - лесно се усвояват от организма. Фабриката, която е основана от него в Магщат се занимава с производството на билкови сокове с най-добро качество.  За тази цел се използват растения, които са биологично сертифицирани. Беритбата на диворастящите растения е контролирана.

Био Соковете от Schoenenberger не съдържат захар, алкохол, вода. Те са изключително полезни, тъй като съдържат редица полезни вещества, като витамини, минерали, танини, етерично масла и др. Продуктите от Schoenenberger са с висока усвоимост, безопасни за употреба, на дори цени и с много добро качество! Повече от 80 години био соковете са предпочитани от вас! 


Няма налични продукти.

Този сайт използва бисквитки.
Viber