Menu
Your Cart

Катаракта

Катаракта е заболяване на окото, което представлява помътняване на естествената леща или т.нар. перде, в резултат на което се нарушава зрението. Най-често се среща при възрастните хора, но може да се появи и в по-ранна възраст особено като последствие на увреждане от друг характер - захарен диабет, травма, високо късогледство, хронично възпаление,ултравиолетово лъчение. Познати са и вродени катаракти - те са налице при новородени след боледуване от рубеола или сифилис от страна на бременната или след контакт с други тератогенни фактори. В началото се наблюдават проблеми при четене и шофиране, а с течение на времето се затруднява и разпознаването на лица и предмети. Обикновено се засяга зрението надалеч и често пациентите имат повишена чувствителност към ярката светлина. 
Най-общо основните симптоми, при катаракта са замъглено и неясно зрение, повишена чувствителност към светлината, затруднения при четене, двойно виждане, отслабено нощно зрение, честа смяна на очилата или лещите, намалено цветоусещане. Всички посочени оплаквания могат да бъдат проява и на друго очно заболяване, за това е добре диагнозата да се определи от офталмолог. Ние предлагаме хранителни добавки, които намаляват симтомите, като бета-каротин, витамин C, витамин E, лутеин, боровинка и др.

Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл
Ново Не е в наличност
Модел: Can-C Cataract Eye Drops 2X5 ml
Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл100% натурален продукт Одобрен от IVP Ефективен и напълно безопасен за здрави очи Подобрява функциите на роговицата 100% чист N-ацетилкарнозин При сухота в очите Подходящ за хора работещи на компютър При нарушения в лещата на окото С..
69.90 лв.
Без данък:69.90 лв.
Витамин Е 400 IU 110 гел-капсули | 21st Century Витамин Е 400 IU 110 гел-капсули | 21st Century
Топ марка USA
Марка: 21st Century Health Care USA - Вносител Модел: Vitamin E 400 IU 110 Softgels
Витамин Е 400 IU 110 гел-капсули | 21st CenturyКомбинира се добре с други витамини и минерали Подобрява репродуктивните способности Подсилва функционалността на половите жлези Поддържа дейността на сърцето Подобрява фунцкиите на черния дроб Мощен антиоксидант Облекчава предменстру..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки.
Viber