Menu
Your Cart

Хранителни алергии

Хранителни алергии се наричат състояния на организма, при които той не реагира добре към определени храни. Основните симптоми на алергични реакции са сърбеж, кожни обриви, затруднено дишане, подутини на езика и др. Повечето от хранителните алергии се проявяват от шоколад, яйца, мляко и млечни продукти, соя, брашно, фъстъци или други ядки, както и от риба, някои морски продукти от мекотели и черупчести - стриди, раци.
Хранителната алергия се различава от други реакции на организма към храна, като хранителния интолеранс (непоносимост), също от лекарствената непоносимост. Алергична реакция се получава, когато имунната система реагира прекалено силно към даден алерген, в случая храна. Обикновено хора, които са алергични към определена храна, получават симптоми само от нея. Някои хора, обаче са алергични не само към една храна, а и към други сходни с нея. Това се нарича кръстосана алергия. За третиране на алергиите в диетата трябва да се елиминират от храненето храните съдържащи алергени. Важно е да се четат етикетите внимателно за съдъращите се в храните ингредиенти.

Digest Support 60 капсули | Natrol Digest Support 60 капсули | Natrol
Ново
Марка: Natrol Модел: Digest Support 60 Capsules
Digest Support 60 капсули | NatrolПомага за подобряване на стомашни проблеми Използва се при подут корем Елиминира неприятните киселини в стомаха Digest Support 60 капсули | Natrol на изгодна цена съдържа много важни ензимиКакво представлява Digest Support?Digest Support е хра..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки.