Menu
Your Cart

Зрение и Очи

Окото притежава способността да възприема електромагнитното излъчване на светлинните вълни и така да обезпечава основната сетивна и когнитивна функция - зрението. Единствената функция на най-просто устроените очи е да разграничава тъмнина и светлина. По-сложно устроените предполагат по-развито зрение. Посредством очите организмът набавя около 90% от информацията в околния свят.
Диета, богата на плодове и зеленчуци, особено на зелени листни зеленчуци, помага за понижаване на риска от катаракта и дегенерация на макулата. В същото време екстракта от черна боровинка може да подпомогне зрителна острота, и нощно виждане. За да подобрите функцията на очите и зрението си е добре да опитате с добавки, които съдържат антиоксиданти като витамин С, витамин Е, селен, черна боровинка и лутеин.

Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл
Ново Не е в наличност
Модел: Can-C Cataract Eye Drops 2X5 ml
Can-C Капки за Очи против Катаракта 2 X 5 мл100% натурален продукт Одобрен от IVP Ефективен и напълно безопасен за здрави очи Подобрява функциите на роговицата 100% чист N-ацетилкарнозин При сухота в очите Подходящ за хора работещи на компютър При нарушения в лещата на окото С..
69.90 лв.
Без данък:69.90 лв.
Витамин Е 400 IU 110 гел-капсули | 21st Century Витамин Е 400 IU 110 гел-капсули | 21st Century
Топ марка USA
Марка: 21st Century Health Care USA - Вносител Модел: Vitamin E 400 IU 110 Softgels
Витамин Е 400 IU 110 гел-капсули | 21st CenturyКомбинира се добре с други витамини и минерали Подобрява репродуктивните способности Подсилва функционалността на половите жлези Поддържа дейността на сърцето Подобрява фунцкиите на черния дроб Мощен антиоксидант Облекчава предменстру..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки.
Viber