Menu
Your Cart

Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best

Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best
Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best
Безплатна доставка USA
Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best
Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best
Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Doctor`s Best
 • Модел: High Potency Bromelain 3000 GDU 500 mg 90 Veggie Capsules
 • Тегло: 0.09кг
 • Размери: 9.70см x 5.30см x 5.30см
 • SKU: DRB-00215
Видян от: 37673
80.09 лв.
Без данък: 80.09 лв.

Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best

 • Подходящ е за вегани и вегетарианци
 • Поддържа сърдечно-съдовите и ставни функции
 • Естествен ензим
 • Подобрява усвояването на протеините
 • Ускорява оздравителните процеси
 • Има противовъзпалителен ефект
 • Хранителна добавка Бромелаин 3000 GDU 90 капсули | Doctor's Best на супер цена

Бромелаинът е биоактивен природен ензим, извлечен от стъблото и плодовете на ананас, който има протеолитични свойства. Той е ензим, който разгражда протеините в човешкото тяло.

Бромелаин, който се съдържа в Best 3000 GDU Bromelain на супер цена, е най-мощната форма на този ензим на пазара. Bromelain е известен със своите свойства да подобрява храносмилането и също така има и благоприятен ефект на системните реакции в тялото.

От векове насам хората използват ананасите при храносмилателни проблеми и възпаления. Подобно на Серапептаза, и Бромелаин е ензим, който разгражда протеините в човешкото тяло и наред с това ни носи редица полезни свойства.

Bromelain също може да помогне на сърдечно-съдовата система и здравето на ставите.

Best 3000 GDU Bromelain съдържа суров екстракт от Ананас (Ananas comosus) - растение, което съдържа един от най-уважаваните и изследвани растителни ензими. Doctor's Best Бромелаин капсули на супер цена е известен със своята ензимна и имуномодулираща дейност, както и със своя принос към здравето на ставите и здравословно кръвообращение.

Как действа бромелаин?

Известен като бромелин, този ензим с растителен произход:

 • Спомага за усвояването на протеините;
 • Увеличава броя на белите кръвни телца;
 • Повишава имунитета;
 • Има обезболяващо и противовъзпалително действие.

Също така се използва при храносмилателни проблеми, спортни травми, синузити и за възстановяване след операции. Със свойството си да катализира смилането и разграждането на белтъците бромелаин на капсули на супер цена се отличава силно от другите ензими, отговорни за тези функции в храносмилателната система.

Бромелаин действа добре, както в киселинна, така и в алкална среда, за разлика от пепсиногена, трипсиногена и химотрипсиногените. Бромелаин на супер цена се отличава и със способността си да намалява времето за възстановяване от мускулна треска и други състояния на мускулен дискомфорт. 

Продуктът на Doctor's Best Бромелаин може да Ви помогне още срещу артрит, при менструални болки, язви, хемороиди и автоимунни разстройства. Друго важно нещо за бромелаина е, че предотвратява запушване на кръвоносни съдове, особено в артериите, като не позволява слепването на тромбоцитите. Използва се също и за разреждане на кръвта и пречи на нейното съсирване.

Ензимът Бромелаин понижава кръвното налягане и забавя сърдечния ритъм. Може да се прилага след операция, като действа за по-бързото заздравяване на рани.

Ако приемате допълнително Бромелаин, той ще помогне за поддържането на оптимални нива на ензима в организма.

Защо да приемаме бромелаин?

Всъщност бромелаин е общо наименование за група от ензими, от които основният компонент са цистеиновите протеази. Освен тях бромелаинът съдържа пероксидаза, кисела фосфатаза, няколко протеазни инхибитори и органично свързан калций.

Способността му да смила белтъците прави бромелаин така желан в менюто на всички, които се занимават със спорт, фитнес и бодибилдинг, спортуващи, на които е нужна богата на протеин диета.

Освен като ускорител на храносмилателните реакции на протеините в стомаха, дванадесетопръстника и тънките черва, бромелаинът на капсули също така може да разгражда протеините в кръвния поток и тъканите. Бромелаин на супер цена ще Ви помогне за възстановяването от различни контузии, натъртвания, мускулни разкъсвания, отоци, разтягания и др. 

Друга функция на бромелаина е да почиства кръвоносните съдове от полепнали по стените им липопротеини. По този начин той облекчава разширените вени и предпазва от появата на нови.

Благотворното въздействие на бромелаина върху храносмилателния тракт може да облекчи изострени колити. 

За какво помага бромелаин?

 • При синузит - синузит или възпаление на синусите е болестно състояние, при което се образуват силни отоци и възпаления в областта на носните канали, което води до болка и затруднения в дишането. Бромелаинът е показал положителни резултати при лечението на синузит в някои изследвания. Това се дължи на противовъзпалителните му свойства. Бромелаинът успешно се справя със синузит, който обаче е резултат от инфекция, докато няма никаква ефективност при синузит, причинен от алергия. Той успява да регулира болката, възпалението и отоците, като също така намалява отделянето на слуз.
 • При операции, навяхвания и възпаление на сухожилията Бромелаин може да намали отоците, времето за възстановяване, посиняването, контузиите и болката след операции. Той се използва за намаляване на възпалението при тендинит, навяхвания, при разтежение на сухожилията и други леки мускулни травми.
 • При артрит -  артритът е хронично възпаление, чието лечение е дълго, скъпо, а понякога и неефективно. Бромелаинът има силни противовъзпалителни свойства, също така намалява и болката. Научните изследвания върху ефекта на бромелаин върху артрита го поставят редом до силни нестероидни противовъзпалителни средства като Селебрекс. Ако не Ви харесва въздействието на аспирин, селебрекс, диклофенак и други лекарства върху стомаха и сърдечната дейност, то тогава изберете по-здравословен и безопасен продукт като бромелаин.
 • Освен при артрит Бромелаин показва положителни резултати и при карпално-тунелен синдром, като ензимът регулира отоците върху тъканите, които предизвикват вкочанеността на пръстите, болката и слабостта на ръката при повтарящо се натоварване.
 • Антитуморно действие - действа като имуномодулатор, като стимулира имунната система да произвежда специални клетки с противотуморно действие.
 • При инфекции - Бромелаин действа противовъзпалително и успява да неутрализира инфекциите. Освен при прорезни рани и ожулвания, той регулира отоците и ускорява възстановяването и при ухапвания от насекоми, съкращавайки периода на възстановяване. Бромелаинът намалява  и симптомите при екзема, ако се комбинира с Кверцетин. Двата агента заедно действат, като успокояват зачервяванията по кожата и неутрализират тежките форми на екзема по кожата.

Изберете между два вида Кверцетин капсули на Natrol или на Biovea.

 • Намалява съсирването на кръвта - Бромелаин повишава фибринолитичната активност на кръвната плазма и намалява синтезата на фибрин - протеин, участващ в съсирването на кръвта.
 • Повишава действието на някои антибиотици - при хората бромелаинът увеличава съдържанието на антибиотиците в кръвта и урината. Комбинираната терапия с бромелаин и антибиотици е по-ефективна, отколкото само с антибиотици, при пневмония, бронхит, синузит, кожна стафилококова инфекция, тромбофлебит, пиелонефрит, абцес на ректума.
 • Подпома на храносмилането - Бромелаин се прилага успешно като храносмилателен ензим след панкреатектомия, в случай на екзокринна панкреасна недостатъчност и при при други чревни нарушения. Кoгато се приема с храната, улеснява храносмилането, като разгражда протеините.

Възможно ли е да има странични ефекти при приема му?

Бромелаин е нетоксичен продукт, но в съвсем редки случаи могат да се наблюдават алергични реакции. Той може да предизвика някои странични ефекти като диария и стомашно-чревно неразположение. Ако сте алергични към ананас, пшеница, целина, папаин, моркови, копър, кипарис или пчелен прашец, може да имате алергична реакция и към бромелаин.

Заради свойството на бромелаина да разрежда кръвния поток употребата му, заедно с други вещества със сходно действие, трябва да бъде единствено под лекарски контрол. Ако имате тези или други алергии, най-добре се посъветвайте с Вашия личен лекар, преди да използвате бромелаин. Бромелаинът има свойството да повишава усвояемостта на някои групи антибиотици - амоксицилини, тетрациклини и др. Това може да доведе до повишаване на концентрациите им в кръвта, както и да изисква промяна на дозировката им. Ако приемате антибиотици, преди употребата на бромелаин се консултирайте с лекар.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 2-3 пъти дневно по време на хранене за пордкрепа на храносмилането или без храна за подкрепа за ставите.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност:%ПДД
Bromelain ( 3000 храносмилателни единици (GDU)/ грам)500 мг**

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза ( вегетарианска капсула).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

България - 4.90 лв

Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

Този сайт използва бисквитки.
Viber