Menu
Your Cart

Серапептаза (Serrapeptase) 40 000 IU 90 капсули | Doctor's Best

Серапептаза (Serrapeptase) 40 000 IU 90 капсули | Doctor's Best
Серапептаза (Serrapeptase) 40 000 IU 90 капсули | Doctor's Best
USA
Серапептаза (Serrapeptase) 40 000 IU 90 капсули | Doctor's Best
Серапептаза (Serrapeptase) 40 000 IU 90 капсули | Doctor's Best
Серапептаза (Serrapeptase) 40 000 IU 90 капсули | Doctor's Best
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Doctor`s Best
  • Модел: Serrapeptase 40 000 IU 90 Capsules
  • Тегло: 0.07кг
  • Размери: 10.20см x 5.30см x 5.30см
  • SKU: DRB-00149
Видян от: 38291
56.89 лв.
Без данък: 56.89 лв.

Serrapeptase (Серапептаза) 40 000 IU 90 вегетариански капсули от Doctor's Best - мощно противовъзпалително средство

 

Best Serrapeptase 40 000 IU на капсули помага при остър синузит, отоци, болки и възпалния на гърлото

Какво представлява Серапептаза?

С всеки изминал ден медицината напредва все повече и повече. До днешна дата за милионите американци, които приемали противовъзпалителни лекарства за облекчаване на болката и за стимулиране на сърдечно-съдовото здраве вече съществува само една добавка. Тази добавка е Серапептаза 40000 единици от Doctor`s Best.  С всеки ден тя става все по популярна със своите полезни свойства и лекарите в Европа я предписват, за всичко от болка до атеросклеротични плаки. Серапептазата, технически наречена Serratio Peptidase, е протеолитичен ензим, което означава, че той пресича или усвоява протеина.

Той се произвежда от бактерии в червата на копринени буби и се използва за смилане на пашкулите им. Когато този ензим е изолиран и покрит под формата на капсула, е доказано, че действа като противовъзпалително средство. Тя има силата  да блокира болката със сила равна на аспирин, ибупрофен и други нестероидни противовъзпалителни средства. Нещо повече, предварителните проучвания показват, че Serrapeptase  40 000 IU 90 капсули от Doctor's Best на страхотна цена може дори да потисне натрупването на плаки в артериите, като по този начин се предотврати атеросклерозата (втвърдяване на артериите) и предпазва от инфаркт или инсулт. Ето защо, подобно на аспирина, този естествено получен ензим може да работи за предотвратяване на възпаление, болка, инфаркт и инсулт. Друг плюс за Серапептазата е, че за разлика от аспирина и други нестероидни противовъзпалителни лекарства е доказано, че Serrapeptase не причинява язви и стомашно кървене.

Как действа Серапептаза 40 000 IU?

Серапептазата се смята, че работи по следните начини:

  • Хранителната добавка Serrapeptase 40 000 IU Doctor's Best е на достъпна цена и може да намали възпалението чрез изтъняване на течностите, образувани от нараняване и улесняване на оттичането на им. Това от своя страна също ускорява възстановяването на тъканите. Serrapeptase  може да помогне за облекчаване на болката чрез инхибиране на освобождаването на амини, причиняващи болка, наречени брадикинин.
  • Mоже да подобри здравето на сърдечно-съдовата система чрез разграждане на страничните продукти на протеина от коагулацията на кръвта, наречена фибрин. Удобно, Serrapeptase е в състояние да разтваря фибрина и други мъртви или увредени тъкани, без да уврежда живата тъкан. Това би могло да позволи разтварянето на атеросклеротични плаки без да причинява вреди на вътрешността на артериите.

Още ползи от Серапептаза 40 000 IU 90 капсули

Серапептазата се намира в организмите на копринените буби, помага при мускулни болки, отоци, кисти Serrapeptase се използва в Европа и Азия повече от 25 години. Този ензим разгражда и разтваря всички неживи тъкани. В това число влизат кръвни съсиреци, кисти и артериална плака. Освен това се използва при различни състояния, включително навяхвания и разкъсани връзки, постоперативно подуване, венозна тромбоза (съсиреци в краката), проблеми с уши, нос и гърло и атеросклероза . Установено е, че приемането на серапептидни добавки има положителен ефект при пациенти с хронично заболяване на дихателните пътища. В проучване, публикувано в Respirology, участниците, които приемат serrapeptase в продължение на четири седмици са с положителни отзиви за ефектта на продукта. Те отбелязват, че храчките сутрин намалят драстично както и хроничната кашлица.  Друга употреба на Serrapeptase е при фиброцистично заболяване на гърдата.  В едно двойно сляпо проучване, публикувано в Сингапурския медицински справочник, 70 жени се разпределят на случаен принцип. В това проучване е доказано, че при приемащите Серапептаза болката намаля, а подуването изчезва. Друга положителна страна е, че при изследването не са открити нежелани странични ефекти при употребата на Серапептаза  40 000 IU 90 капсули от Doctor's Best на уникална цена

Препоръчителен прием: Приемайте от 1 до 3 капсулите дневно между храненията.

Състав в 1 доза: Serrapeptase 40000 IU

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

СъставСтойност%ПДД
Серапептаза ензим (единици serratiopeptidase)40,000 SPU †

† Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, serrateric, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула).

Не съдържа друго, освен изброените съставки.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

България - 4.90 лв

Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

Този сайт използва бисквитки.
Viber