Menu
Your Cart

Серапептаза 120000 SPU 90 ентерични капсули | Doctor's Best БМ

Серапептаза 120000 SPU 90 ентерични капсули | Doctor's Best БМ
Безплатна доставка USA
Серапептаза 120000 SPU 90 ентерични капсули | Doctor's Best БМ
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Doctor`s Best
  • Модел: Serrapeptase 120000 SPU 90 Tablets
  • Тегло: 0.10кг
  • SKU: DRB-00231
Видян от: 28609
105.99 лв.
Без данък: 105.99 лв.

Best High Potency Serrapeptase 120 000 единици 90 капсули с удължено усвояване

  • Противовъзпалителен продукт
  • Помага при бактерии
  • Може да се използва за намаляване на болките в ставите и мускулите

Какво знаем за Серапептазата?

Серапептаза се получава от бактерията Serratia. Тя от своя страна представлява протеолитичен ензим. Той вирее в  червата на копринената буба. Преди да излезе от пашкула започва да произвежда ензима. Този активен ензим е изцяло свързан с алфа 2 макроглобулин. Направените изследвания доказват силните противовъзпалителни свойства на този ензим. Ентеричното покритие на капсулата  позволява те да се разтворят в червата и да се усвояват по-бързо и по-добре. Серапептаза от 120000 единици 90 капсули е хранителна добавка на супер цена, която има много предимства и уникално свойства. Използва се за подобряване на активността на антибиотиците.

Серапептаза на капсули има мощно противовъзпалително действие.Продуктът е подходящ да се приема от вегетарианци. Съдържа 120000 единици висококачествен ензим и то само в 1 капсула. Капсулите са с удължено освобождаване.

Напоследък Серапептазата е много популярен продукт, хранителна добавка, която може да се използва като силно противовъзпалително и уникално средство. Може да помогне за ефективно смилане на нежеланите тъкани и да ги елиминира от тялото, като например: кисти , и кръвни съсиреци. По този начин кръвообращението става по-добро и така се пречиста кръвта.

Една опаковка - Best High Potency Serrapeptase 120 000 единици 90 капсули е достатъчна за 3 месечна употреба. Това прави продукта изключително изгоден като цена.

Какво е действието на Серапептаза на капсули?

Като хранителна добавка на супер цена - Best High Potency Serrapeptase 120 000 единици 90 капсули се бори успешно със синузита и помага при възпаления. Има силен антивъзпалителен ефект, който е подобен на ефекта на салицилатите и ибупрофенът. Има много важна роля върху възпалителните процеси в носа, ушите и гърлото. Една от причините тази уникална добавка – Серапептаза да е толкова добра е, че понижава болката. Благодарение на това може да блокира освобождаването на причиняващите болка амини от възпалените тъкани. Serrapeptase на капсули облекчава острата и хронична болка, също така може да намали подуването. Понижава болките в стаите и мускулите по време на спорт, какво и при травми.

Заради мощното си противовъзпалително действие серапептазата е средство, което помага при хроничен синузит, при които кухините в носа са удебелени и се отделя много секрет. При това състояние самите секрети се сгъстяват и се отделят прекомерно. Самото това сгъстяване може да попречи на секрета да се отдели. Серапептаза 120000 единици на капсули понижава вискозитета на секретите и подобрява изхвърлянето им. Освен това друго благоприятно действие на продукта е, че може да разгражда мъртвата тъкан. Разгражда кръвните съсиреци, кисти и може да освобождава кръвоносните съдове от плаката. Това положително действие на серапептазата  помага за нормализиране на сърдечната функция и кръвното налягане.  Освен това помага за разграждане на фиброзните слоеве и тромбите, които изграждат атероматозната плака и кистите. Подпомага още свиването на разширените вени.

Препоръчителен прием: За възрастни, взимайте по 1 капсула дневно (не с храна) или както е препоръчано от хранително информиран лекар.

Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 90 порции

Състав:Стойност:%ПДД
Калций (от Serrateric)36 мг3%
Serrapeptase ензим (единици serratiopeptidase дейност)120000 SPU

† Daily Value не е установено.

Други съставки: Целулоза, serrateric модифицирана целулоза (вегетарианска капсула). Не съдържа нищо друго, освен изброените съставки.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

България - 4.90 лв

Румъния - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Гърция - до 1кг - 9.90 лв, над 1кг - 10.90 лв

Англия, Шотландия (англоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Германия, Австрия (немскоговорящи) - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

Русия, Украйна, Молдова - до 0.350 кг - 11.60 лв, над 0.350 кг - 13.80 лв

За продуктите, в чиито описание е упомената друга цена се прилага съответната тафира. При специфични случаи куриерската услуга може да варира и се определя при поръчката. Според съответната държава се избира предпочитан метод за доставка от клиента. Повече информация може да намерите на сайта на Български пощи

Този сайт използва бисквитки.
Viber